Sayfa 310/582 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon
Arama sonucu : 4655 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. bank of endeksin tl zirve yenilediği günde yüklü alıcı.

2. Cemal Demirtaş bence çok şey söylemek istiyor ancak söyleyemiyor. Şahsen tanımam ancak düzgün karakterli bir insan olduğunu düşünüyorum. Dedikleri son derece doğru bu piyasada bahsettiği tarihlerde yaşanan olaylar aydınlatılmalı ama tabii ki bu olmayacak. Kendi kurumu ile de belki Eregl ısrarı belki başka bir nedenle ters düştü ve yolları ayrıldı anladığım kadarıyla. Bence en büyük hatası temelinde doğru olsa da Ereglde ısrarcı olması oldu. Normal olarak bizim piyasada temettü yatırımcısı filan olan kimse yok ya da önemsenmeyecek küçük bir azınlık. Çoğu kişi hisse senetlerine alınıp satılacak üstünden para kazanılacak bir meta olarak bakıyor ve hal böyle olunca bu senenin en kötüsü olarak Eregl kalıyor geride. Sasa Hekts vs 10 kat yapmış Eregl kimin umurunda olur normal

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Human, cuma günü senet satacaktım, yoğunluktan unuttum, cumartesi günü maaş bankası başka hesap bankası başka, derken 1-2 yerden kısa vadeli taksitli kredi kullandım. 3 aydır direniyorum, bu saya de 3 hafta daha süre aldım. Ama 2023 mart sonrası sayısı 7-8 olan bütün kredilerimi kapatacağım.
    [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji106]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. dolar bazlı 50 günlüklerde fiyatlama var.

5.  Alıntı Originally Posted by Mr Steel Yazıyı Oku
    Cemal Demirtaş bence çok şey söylemek istiyor ancak söyleyemiyor. Şahsen tanımam ancak düzgün karakterli bir insan olduğunu düşünüyorum. Dedikleri son derece doğru bu piyasada bahsettiği tarihlerde yaşanan olaylar aydınlatılmalı ama tabii ki bu olmayacak. Kendi kurumu ile de belki Eregl ısrarı belki başka bir nedenle ters düştü ve yolları ayrıldı anladığım kadarıyla. Bence en büyük hatası temelinde doğru olsa da Ereglde ısrarcı olması oldu. Normal olarak bizim piyasada temettü yatırımcısı filan olan kimse yok ya da önemsenmeyecek küçük bir azınlık. Çoğu kişi hisse senetlerine alınıp satılacak üstünden para kazanılacak bir meta olarak bakıyor ve hal böyle olunca bu senenin en kötüsü olarak Eregl kalıyor geride. Sasa Hekts vs 10 kat yapmış Eregl kimin umurunda olur normal
    Cemal Demirtaş Ata Yatırımdan ayrılmış mı?
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

6. isdemirde dolar bazlı grafik..

50 ve 200 günlüklerin yukarı yönde kesişimi ile adlandırılan ,orta-uzun dönemli boğa hareketine sebep olan golden cross 3 . kez oluşacak mı?önceki kesişimlerde senedin %100 dolar bazlı primleri gözden kaçmıyor.

Sayfa 310/582 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •