Sayfa 310/662 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Bana Full hisse sattıran henüz anne karnından doğmadı

% 30 bile oldukça zor olay bende !!

Ama bu borsa kötü düzeltme yaşarsa % 50 nakte geçmek hatta % 70 nakte geçmek lazım bunu da biliyorum ama yapmayı başarma ihtimalim % 10

Robot işlemler bunu sağlar belki ) ilerde ÖĞRENELİM DE BU İŞİ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    TR piyasasindaki robotlar GORA'daki robot 216 gibi kanlı canlıdır
    Kimse beni aksine inandıramaz

3. Nagants trade ile yapılan Ölçümler ve 6 senelik videolar var bunların sahte olduğunu iddia ediyorsanız

Ciddi bir araştırma işine girmekte fayda var

Başıma anlattığınız Canlı robot sahtekarlık olayı gelmişti .

Olay 2016 senesinde yaşandı , foreks işlemlerim gol jpy eur üst idi . evet aynen dediğiniz gibi oldu , bir sahtekar yerini bile gizleyen biri Forex robotu satmıştı bana mt4 terminalde aktif olan bir ucube robot işte , meğer o canlı kanlı robot gerçekten de sahtekarlarca satılan robot yazılım bile değilmiş miror trade olayı imiş hem de sallamasyonmuş ! foreks de canlı işlem yapıyormuş adam ! Acı şekilde test etmiştim demo etmem gerekirdi ! Reklam filan yapmıyorum en şaplam örnek o

Ayrıca Kıvanç Özbilgiç alfa trade ve momentum hacim macd rsi bazlı özel sinyal üreteçleri kullanmayı öneriyorlar

Ancak bm Capital robot ayarlarının çok sayıda alt ayarları ve giriş Çıkışı-Kuralı mevcut basit ve yakınca işleme girip çıktığını düşünüyorum

Yarın satalım mı hisseleri siz ne dersiniz bu arada elime yapışan hisseler var kurtulamıyorum !

Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku

satarım 3 gün ağrı kesici içerim ve erken yatarım hatırlarsam delireceğim kalbim küt küt atar , sanki hisse sattarsam ailemi satmış gibi üzülürüm !
    Muahahahaha. Sen tam bir yatirimcisin iste. Cikmak yerine belli bir kismi ile islem yapsan? Yani hep hissen dursa.
    Isini biliyorsun ama benim uyguladigim buydu. https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post2107928

5. RAHMETLİ DEDEM DE 1950-1960 ALDIĞI ARSALARI 20 -30 SENE unuturmuş müteahhit kapıyı çalana kadar yani , aileden gelen genetik hadise diye düşünüyorum

6. 20-30 sene sonra gelen paranın içine edeyim bu arada o yatırım şekli modern dünya için bitmiştir.. eskiden yatırım enstrumanı yoktu.. millet mecburen tarla, arsa, ev, vs. alıyordu.. o dönem çoktan kapandı dostum..

7. KARDEŞ adam mini bir holding kurmuştu 1950 lerde geliri çok iyiydi 4 farklı iş kolunda ciddi para kaznıyordu,

50 milyon dolar paran olsa belki de var bilemiyorum , 4 fabrikand var demir haddehanen tekstil işin kereste depo satışın kamyon araç satış bayiliğin 300 kişi çalışanın var diyelim küçük-orta seviye holding kurmuşsun 8 borsaya bile açılmışsın ) , 6 akaryakıt istasyonun filan var diyelim bunlar

olsa saroz veya ege adalarından satın almak istesen 5 milyon dolara arazi alır untursun sen de ben de böyle yapabiliriz

bence çok paralı bir iş insanı arsa yatırımını stratejik görür ille ev çiftlik imarlı arazi değil bu konu bence stratejik konudur

parası olmayana kesinlikle İŞKENCE iştir ve absürt BENCE DE TİCARİ GERÇEKLERE günümüz hayatın akışına ters

her saniyenin tüketildiği bir dünayda bir tüccar tacir kazandığı paranın tasarruflarının en fazla bence %5 iyle arsa belki alabilir bu sağlıklı olabilir ama kişinin de tercihidir kimse karışamaz, arsa yatırım amaçlı olmak zorunda da değildir , turizm yatırımı veya imara açılması beklenilen arsa olması da şart değil, sepete konur beklenir ama TASARRUFLARIN ÇOĞUNU TİCARET İNSANI %95 ALARKO GİBİ SERA TARIM ZİRAİ ÜRETİM GÜBRE İLAÇ İŞİNE GİRMİYOR İSE

ARSA ALMASININ ANLAMI YOKTUR

8. Unlu bankalarda hedeflerı guncelledı

Rating TP (TL) Upside
    AKBNK BUY 39.20 30%
    GARAN HOLD 55.40 2%
    HALKB SELL 13.60 -3%
    ISCTR HOLD 20.00 16%
    VAKBN HOLD 15.00 16%
    YKBNK BUY 20.60 23%
    TSKB HOLD 7.11 3%

Sayfa 310/662 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon

Yer İmleri