Sayfa 311/1001 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: Viop-XX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    İkisinde de yükselişler yakındır. Bu ay bitmeden muradınıza erersiniz büyük ihtimalle.
    Sabır taşı olsa çatlardı. Nasibimizde varsa kazanırız inşallah...
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    Abi bence o daha değişik gibi geldi bana

''uyurken para kazanamıyorsanız ölene kadar çalışmanız gerekir'' gibi bişey
    uyurken para kazanmanın yolunu bulamadıysanız, ölene kadar çalışacaksınız. ölene kadar mokoko

3.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    İng. if you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.

Alm. Wenn Sie im Schlaf keinen Weg finden, Geld zu verdienen, werden Sie arbeiten, bis Sie sterben.

Tür. Ölene kadar çalışmak istemiyorsanız uykuda çalışın.
    Aslında onu demiyor.. tam çeviri şu şekilde..

Eğer uyurken para kazanmanın bir yolunu bulamazsanız ölene kadar çalışacaksın. Biraz sarkastik bir ifadeyle "ölene kadar çalışacaksın"ı vurgulamak için yazılmış...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4. Topiğe bakılırsa her gün artı kapatıp 3 aydır yükselmeyen bi endeks, viop resmi görürsünüz

Sayılar beş gündür dört haneli! Gözler kritik toplantıda
    Corona virüsü salgınıyla mücadele eden Türkiye'de normalleşme takvimi kapsamında alınan yeni kararlar uygulanıyor ancak günlük vaka sayısındaki artış korkutuyor. 1 Haziran'da 827 olan günlük vaka sayısı dün 1467 olarak açıklandı. Koronavirüs Bilim Kurulu saat 17.00’de toplanıyor. Saat 19.00’da ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir açıklama yapacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,159
    Blog Entries
    1
    Ben uykuda kazanıyorum zaten ki bu konuda uzun süre kafa patlatmistim. [emoji16]
    Benim cevabim tarla bahçe... Ama uzaktan yapılabilecek şeyler. Öyle domates patlıcan değil.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7. Motamot çeviri yapıp uykuda para kazanmak demek yerine yatarak para kazanmak diyebiliriz. Gerçi öyle deyince iş başka yerlere gider gibi.

8.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Ben uykuda kazanıyorum zaten ki bu konuda uzun süre kafa patlatmistim. [emoji16]
    Benim cevabim tarla bahçe... Ama uzaktan yapılabilecek şeyler. Öyle domates patlıcan değil.
    Ne ekmek lazım abi? 50 dönüm yer var bos boş duruyor. Şöyle nazlı olmayan pazarı olan bir şey var mı?

Sayfa 311/1001 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •