Sayfa 311/1004 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. Arkadaş, bunlar sayı saymayı da bilmiyorlar galiba

2. bu da başka, daha scientific açıklaması.. (10:38 de bu mevzuya bağlıyor)

3. pardon sn achiles böldüm.. devam lütfen

4. haber etkisi mode on :-) gaz rezervleri haberleri gibi olur yakında katar matar bae vs iside...

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Arkadaş, bunlar sayı saymayı da bilmiyorlar galiba

Yersen... Gerçi yarın sokak röportajında dingilin biri bunu der. Ağzına da biri telefonu sokar

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,755
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Parası var...Suudlar aşırı silahlanınca geçmiş yıllarda (70 milyar dolar kadar), tetiklendi hepsi..
    Üretmiyorlarki spariş ediyorlar...Neyse 2025 sonrasını göreceğiz onlarda,biz ne kadar sallantıya uğrasak bile kendimize yine geliriz,şu an RTE sallantısındayız,oda geçici,iyi bir yönetimlen yaralar iyi kötü sarılır,bu sarsıntıyı yapanlarda yargılanır,zaten ilahi adalet yakalarına yapışmış gözle görülür hale gelmiş,bu ülkenin pozitif enerjisi hala aktif yeterki kullanılması imkan hale gelmesi,19 senedir negatif enerji pozitifi yok etmeye çalıştı ama olmadı,genellikle bunu kullanılmışlarla yapmaya çalışırlar,düşmanımız çoktur içte ve dışta,az bu ülke insanların gözü açılsa herşey yoluna girer,1.960 yılından beri sallantıdayız,buda 60 yıl demek,sadece 19 sene içinde tavan yaptı,ama biz büyük bir kitleyiz Türk olarak,10.000 yıllık geçmişimiz var,200.000 yıllık hariç orasını bilmiyoruz,sadece Atatürk araştırdı onunda ömrü yetmedi,10.000 yıl içinde çok badireler atlattık ama anavatanımıza kavuştuk,yani buranın bekçisiyiz,işte burası önemli ve Dünyanın merkez konumunda,neyse bekleyelim bakalım çok sürprizler olacak daha,buralarda devamlı kötümseri paylaşıyoruz bende dahil,ama umut devamlı vardır.zaten devamlı tünelin ucundaki ışıktan bahsederim,şu an sadece tünelde sıkışık durumundayız

7. Oha 8trilyon ne... Fazla kaçırmışlar... Battıkta haberimiz mi yok ?

8. maden suyu almak için mahalle bakkalına uğradım baktım her yer tuvalet kağıdı rulosu
    bakkala ne yapıyorsun diye sordum, abi yarım rulo tuvalet kağıdı satışına başlıyoruz dedi
    yılbaşından sonra da 1/4 e geçeriz, biraz meşakkatli ama milletin ghötünü de düşünmek lazım dedi..

Sayfa 311/1004 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •