Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 312/1004 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Bilim böyle gelişiyor zaten. Deneme yanılma yoluyla. Hastalığın ilk zamanları herkes farklı ilaç denemeleri yaptı, kimisi etkili oldu, kimisi etkisiz hatta yan etkileri nedeniyle ölümcül oldu. Tedavisini bilmediğin bir hastalık için bütün toplumun etkilenmesini bekleyecek halin yok. Şu an için bilimsel verilerin gösterdiği; aşı olanlar da hasta oluyor ama hafif atlatıyorlar ve yoğun bakıma yatma oranları çok çok düşük
     Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Kimse tam olarak bişey bildiği yok..
    Doğru diye kabul edilenler Bi süre sonra yalan oluyor...
    Aşı işide ülkelerin birbirlerine karşı kullandıkları koz haline geldi...
    Aşıya güvenilirse hastalık bulaşıcılığı engellenemez...
    Mesafeli yaşamı öğreneceğiz...
    Yoksa hastaneler yeniden doluyor ve insanlar hastaneye ulaşamadan ölür. bir haftada binleri kaybederiz..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Pandemiyi bırakalım da biraz borsa konuşalım

Yurtdışı Cuma kapanış itibariyle kötü gözüküyor

DAX Mart 2020 dibinden gelen uzun vadeli yükselen trend (yeşil renkli) geçen hafta kırılmış durumda. 2021 başından bu yana devam eden orta vadeli trende (mavi renkli) tutunmaya çalışıyor
    https://www.tradingview.com/x/WM6PRaKN/

SP500 ise pandemi dibinden sonra başlayan yükselen trendini sınıyor, haftaya üstünde kalamazsa global satış dalgası başlayabilir.
    https://www.tradingview.com/x/6qlbMQl0/
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Hakaret etmeden yazamıyor musunuz ? Ceza vermeyelim gece gece ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Aşı olmayanlar tercihleriyle yüzleşmelidir
    Aşı olmayanlara kovid hastalıkları sırasında ücretsiz tedavi uygulanmamalıdır
    Kul hakkıdır
    Özgürlük bedel ister

aşı olanlar şuan pandemi yokmuş gibi çatır çatır altın günleri düzenleyip restorantlarda yemek yerken dip dibe maskesiz. mesafeyi geçtim maske bile yok

ben eve kapanıp maske ve mesafemi diğer önemleride alarak yeterince bedel ödedim.

kul hakkı sence hangisinde ?

aşı ile koca gün dolmuş,burada çok yazan zaten gazoz kapagıyla işlem yapıyor,neyse ya biz işimize bakalım,yarın yukarı olur satan sattıyla kalır enflasyon o kadar çokki,her malın fiyatı artmalı yazacak çok şey yok enflasyon kadar artmayanlar var bankalar mevduata % 1 az vermeye başlamış bu hem borsaya can olur hemde bankalara can olur daha ne diyeyim gazoz kapakçıları sizi

7. Güzel bir ekşi acilia başlayıp günün devamını izleyelim

%+0.4 yukardan aç..kapanışı %+2 yap pala..

Sayfa 312/1004 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •