Sorgür ulus yazmış, endeks burdan 15 k düşer ki. Bu arkadaş infoda çalışıyor. Takip edelim bakalım ne olacak. Bu arada dolar düşmemeli. Kritik yerde.
Sorgür ulus yazmış, endeks burdan 15 k düşer ki. Bu arkadaş infoda çalışıyor. Takip edelim bakalım ne olacak. Bu arada dolar düşmemeli. Kritik yerde.
o işlem hisse senedi alımını satımını ön kesme amaçlı değil.
dolar aldırmayın dolar poz long teşvik asla etmeyin, onu engelleme amaçlı tespit ederlerse kredi iptal veya fesih öne sürülüyor .
bankalarda denetçiler varmış kamudan..
tl varlıklara yatırım yapan ihtiyaç kredisi ile dükkan açan ticaret yapana asla engelleme yok yanlış anlaşılma olmasın paranla döviz burosundan döviz alsan ve bunu banka kkm yatırsan hemen tespit var ceza gelebilir kkm ye gelmez ama) dolar yatırımı komik olur kredi ile dolar al bankaya yatır offf offff ne İRONİK VE saçma derecede komik bir durum bu seviye işlem yapan da yapamamıştır sanırım ...tespiti hemen mümkün bu işlemin... kkm yaparsan sorun yok ama
) ytd bir yakınım uyarı almamış kkm yaptım dedi ben de çok güldüm borsa dururken KKM nedir ya...TL DE 50 TL GİDİŞ tarzı bir risk mi var elin taşıyla alin dolarına yatırınca ne olacak ki !!!
insanların algıları allak bullak hale geldi özetle
Bunlar bize bu fiyatlardan EYT'leri hisseye dönüştürme fırsatı verecek gibi, varsın vermesin o zaman da hisselerimiz değerlenecek...
1 milyar da kâr gelse, ben artık kararttım gözü farketmeyecek... 1 milyar kâr gelir bu sefer de kârlar yükselecek diye bahane bulur hisseyi yükseltirler, işlerine geldikleri gibi yapıyorlar nasıl olsa, davul onlarda tokmak onlarda... YTD
Yer İmleri