Sn Sindoma53 icin yorum yapamam ama viop basliginda gercekten islem yaptigina inandigim insanlarin basinda Nosfecagri gelir .
su olursa fiyat bu yok bu olursa fiyat su olur yazmiyor . Aldim dedigi anda yapisiyor tahtaya
baslikta 100 mesaj da aldim sattim diyenlerin 99 mesajinda zarar yoktur hepsi karli kapanir, ama Nosfecagri 100 mesaj atti ise karli kapananlar karli, zararli olanlar acik ve net sekilde zararli yaziliyor
Ha birde Akcay var sanirim su siralar sadece fiziki dolarda islem yapiyor
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Vallahi ciddi yorum yapmak gerekirse, borsacı hastalığı herhalde, buralarda mal alamıyorum, aslında dolar bazlı bakarsanız fiyat komik, bilançolar ortada. Ama o kadar korkuttular ki senelerdir, güven duygusu zayıf, hep el tetikte hep panik yani bakmayın tüm borsacılar öyle.
Sonuçta, dener dener dener bir yeri, bi gelir kırar arkasından bakarsın, ama o sefer bu sefer mi inanın bilemiyorum güvenmek zor.
Boskurt abey doru dio ben bunu 2.5 - 1.7 arası bi topladım, sonra onları 3.14 verdim, sonra geri geldi 2.2 - 1.9 arası topladım o arada da viop short filan yaptım, yani epey uğraştım tahta ile, elimdeki malın maliyeti taşıma filan dahil 1 lira değildir, öyle olunca buralarda saçma sapan konuşmak kolay. Yeni poz. açacak olsam ne yapardım bilmiyorum size de yanlış bir şey söylemek istemiyorum hayırlısı olsun.
Su anki halka arzlar normal mi?
Adam arz ediyor yani patron diyor ki benim malımın ederi 10 lira kabul verin parayı alın malı diyor.
Abi mal borsaya bi geliyor 100 liraya kadar tavan çekiyor.
Böyle alışveriş olur mu?
Bu sirketleri arz eden patronlar aptal mi abi mal mi bunlar?
Benim 20 sene emek verdiğim sirketim olacak, ederi 100 lira olacak, ben bunu 10 liraya arz edeceğim. Olacak iş mi?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet süper validenin portföyü .
Hissleri ben seçiyorum alım ve satım zamanına o karar veriyor .
son yıllarda büyük çöküşlerden önce ya minimum malda idi yada malsız idi o sebeple bu oran bu kadar yüksek oldu .
Takip ettiği dikkati çeken tek indikatörü var paylaştığı benimle iş 5 TL üzerine çıkmış altına düşmüş der
Bu hisse olayı biraz sans işi, endekis yükselirken iyi de endekis düşerken malın iyisi anlaşılır.
son düzlükte bankalar popüler, sabah alan akşama kazanıyor ama bu durum ne kadar sürer bilinmez, bi yerde müzük durunca sandalye kapma yarışı oluyor, borsada en sevmediğim şeylerden biri, sanki piyasada kimse kalmamış gibi yapayalnız ortada kalıveriyorsun![]()
Hamdım Piştim Yandım
Ben fiziki emtia vardi o yuzden bulasmadim biste
Ttrak 2020 de 1.5 temmetu verirken 2021 de 15 veriyor
sanirim 2022 de beklentileri 25 30
eregli.isdmr vs vs hepsi ayni sekilde bu sirketler karliligini sadece TL bazinda degil $ bazindada elle tutulut sekilde arttiriyor
yani suan ki fiyatlari bile belki 1 2 yil sonra cok komik kalicak
Fiyatlar gercekten cok ucuz ama Malum sahis ve burasi Turkiye diyerek almaktan kaciyoruz en azindan ben kaciyordum
gecen hafta ufak ufak almaya basladim benim ki maksak Temettu emekliligi
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri