PNN. Fonu varmis bizim fon tablosunda goremedim onun icin yok dedim.
Sn yuji arkadasimiz PNN yi fon tablosunda ppf bolumune ekleyebilirmisiniz.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PNN. Fonu varmis bizim fon tablosunda goremedim onun icin yok dedim.
Sn yuji arkadasimiz PNN yi fon tablosunda ppf bolumune ekleyebilirmisiniz.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dediğiniz gibi ZBJ'de kısa zamanda çok hızlı büyüme olmuş, son günlerde de bono oranını fonda azaltıp kira sertifikası oranını arttırmaya başlamışlar. Muhtemelen fona yeni giren nakitlerin değerlendirildiği enstrümanlar mevcutlara göre düşük getirili. Bazı fon türlerinde, fon büyüdükçe belli bir noktadan sonra manevra yapmak ve yönetmek zorlaşıyor.
ZBJ'nin avantajı, yıllık % 0,40 gibi kategorisinde makul ücretli fonlardan. Kamu Portföy yönetim şirketi fonu olarak , zaman içinde yönetim ücretini yükseltmezler ise ve çöp oranlarla bono/mevduat/sukuk vs. fona bağlamazsalar orta uzun vadede kategorisinde üst sıralarda olabilir.
Saygılar.
DT leri 2 5 10 hepsi yukseliyor
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genelde 2 ve 10 yilliklar duser 5 yillik yatay giderdi bugun ne olduysa ucude yukseldi.rusya ukrayna durumundanmi etkileniyor.
Bende yarin kisa borclanma alicaktim
Ama bugunku duruma gore yarin 13.30 kadar bakicam olmazsa yine pff lerle devam edicem.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
OSD eksi getirmiş . RPD ye diyecek bişey yok. EIC nin performansi daha iyi
Yer İmleri