Sayfa 314/946 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Konu biraz ekmek üzerine olunca yazmak istedim.. işim gereği fırıncılarla vb baya haşır neşir oluyorum.kullandıkları unlar katkı maddeli undur.. sizin evde 3 saatte olacak ekmek fırında 30 dk da olur.. sindirim sistemi vb rahatsızlıkları işte böyle katkı maddeli ürünlerle ortaya çıkıyor..
    700-800 e alın güzel bir ekmek yapma makinesi.. 500 gr undan size kocaman sağlıklı ekmek yapsın.. ben yıllardır öyle yapıyorum..
    Eskiden hatırlarım evde 3. Günü dolan ekmek yemyeşil olurdu bayatlardı.. şimdi 10 gün dayanan ekmekler var reyonlarda.. üzerinde de fit, sağlıklı vb yazıyor şaka gibi..keza evlere alınan fırın ekmeklerinide takip edin kaç gün sonra yeşil küf oluşacak.. veya hiç oluşmayacak mı ?
    Bu yüzden kesinlikle ekmeğinizi kendiniz yapmanızı tavsiye ediyorum..

2. Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

3. USD / Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) bugün TSİ 14:00'te Nisan ayı politika toplantısı kararını açıklayacak. TCMB yerel seçimler öncesinde parasal sıkılaştırma amacıyla durdurduğu haftalık repo ihalelerine bu ay tekrar başlamıştı. Bir hafta vadeli repo faizi yüzde 24 seviyesinde bulunuyor. Faiz beklentileri büyük ölçüde değişiklik olmayacağı yönünde. Bloomberg anketine katılan 20 uzmanın biri hariç tamamı politika faizinin sabit bırakılmasını bekliyor. Fitch Ratings'in iştiraki Fitch Solutions'ın makro araştırma birimi TCMB'nin 2019'da 400 baz puanlık faiz indirimine gitmesini bekliyor. Ancak kuruma göre TL'nin daha fazla zayıflaması ve sıkı dış finansman koşulları bankanın genişlemeyi ertelemesi anlamına gelebilir.

4.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    ayda bir migrosta, ekmekte bir alana aynından diğeri %50 kampanya var
    alıyom üç beş tane buyuk paketlilerden, buzdolapta stokla, bir ay ye..
    Neden kampanyalı acaba
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

5.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Neden kampanyalı acaba
    hiç bu şekil düşünmedim
    migros daha az para kazanmak istiyo bence
    :-)

Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Neden kampanyalı acaba
    ekmek alırken
    başka şeyleri almaya gelsin diye yapılan kampanya
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kütahyada geçen sene ekmeğe %75 zam yaptılar aldıkları oya bakın
    Burada da köy ekmeği geçen sene 2,5-3 lira birşeydi sonra 3,75 oldu sonra 4,00 sonra 4,50 sonra da 5 oldu tıpkı doların son yükselişi gibi yavaş yavaş çıktı, kimse hiçbir şey hissetmedi, ben sanayi tip ekmek almıyorum çünkü beyazlatıcı var ve çabuk tükeniyor hemen bayatlıyor, köy ekmeği katkısız daha lezzetli doyurucu ve abartısız en az 3-4 gidiyor, diğer ekmeğe göre kıyaslarsam çok büyük kardayım, tabi diğer yediğim kazıkları çıkarsam o ayrı

8. Mb Toplantısı kaçta.

Sayfa 314/946 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •