Moody’s İngiltere’nin kredi notunu Aa2’den Aa3 ‘e indirdi , görünüm durağan
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Koç holding onursal başkanı Rahmi Koç koronavirüs ‘e yakalandı , Rahmi Koç’un tedavisine Amerikan Hastanesinde devam ediliyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ne zaman bir Devlet Büyüğümüz ; " Benim vatandaşım işini bilir " dedi, İşte ondan sonra film koptu.. Ardından da bir başkası " Ben bu Anayasayı da tanımıyorum, Verdiği kararları da " dedi,
Ve O günden sonra ,Gemicigini yürüten kaptan oldu Bu Ülkede....
Şimdi de ,Borsa çalışanları,koridorlarında fare yakalamaya çalışıyorlar...
Yaahu ,Ayna denen bir materyal var..Kullansaniza..!!..
Azerbaycan Başsavcılığı, Ermenistan'ın Gence'ye düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden sivillerin sayısının 12'ye yükseldiğini bildirdi.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: "(Ermenistan'ın sivillere saldırısı) Bu namert hareketler Azerbaycan halkının iradesini kıramayacak"
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: "Biz hiçbir zaman sivillere saldırmayacağız. Ermenistan'a savaş meydanında cevap vereceğiz"
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: "Yoksul Ermenistan bu kadar silahı nereden alıyor? Kim bunlara silah veriyor? Kaçak yollarla silahlar gönderiliyor"
Yer İmleri