Sayfa 314/1002 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Bizim ofiste bugün 3 pozitif vaka çıktı, test sonucuna göre.
    Pozitifler dışında, Pazartesi herkes işe gelecek denildi.
    Ofis de, bakanlık merkez biriminde bir daire başkanlığı.
    okullarda aynısını yapacakalr covidli çocuk eve semptom gösteren eve diğerleri devam
    bir halt olacağı yok.

Moody’s İngiltere’nin kredi notunu Aa2’den Aa3 ‘e indirdi , görünüm durağan

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Koç holding onursal başkanı Rahmi Koç koronavirüs ‘e yakalandı , Rahmi Koç’un tedavisine Amerikan Hastanesinde devam ediliyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun , burada vergi Dairesinde 75 test yapılmış 40 pozitif var , pozitif çıkanlardan biride çaycıymış , binada 600’e yakın çalışan var diğerlerine test yapılmamış isyanlardaydılar..
    Bizim ofiste pozitif çıkanlardan bir tanesi sabah odaların, masaların temizliğini yapan aynı zamanda çay ocağından sorumlu görevli. Çalışan herkesle teması olan tek kişi denilebilir.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    okullarda aynısını yapacakalr covidli çocuk eve semptom gösteren eve diğerleri devam
    Çocuğum sınıfı itibariyle henüz yüz yüze eğitime zorunlu değil.
    Zorunlu tutarlarsa göndermeyi düşünmüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Ne zaman bir Devlet Büyüğümüz ; " Benim vatandaşım işini bilir " dedi, İşte ondan sonra film koptu.. Ardından da bir başkası " Ben bu Anayasayı da tanımıyorum, Verdiği kararları da " dedi,
    Ve O günden sonra ,Gemicigini yürüten kaptan oldu Bu Ülkede....

Şimdi de ,Borsa çalışanları,koridorlarında fare yakalamaya çalışıyorlar...
    Yaahu ,Ayna denen bir materyal var..Kullansaniza..!!..

Azerbaycan Başsavcılığı, Ermenistan'ın Gence'ye düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden sivillerin sayısının 12'ye yükseldiğini bildirdi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: "(Ermenistan'ın sivillere saldırısı) Bu namert hareketler Azerbaycan halkının iradesini kıramayacak"

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: "Biz hiçbir zaman sivillere saldırmayacağız. Ermenistan'a savaş meydanında cevap vereceğiz"

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: "Yoksul Ermenistan bu kadar silahı nereden alıyor? Kim bunlara silah veriyor? Kaçak yollarla silahlar gönderiliyor"

Sayfa 314/1002 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •