Sayfa 315/1000 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bir süredir ya CDS ya da dolar ve borsa yanlış fiyatlanıyor gibi geliyor. Bence bilinen veriler ışığında yanlış fiyatlanan dolar ve borsa, veya bizim bilmediğimiz birşeyler dönüyor...
    Döviz kuru kısa vadeyi CDS ise orta ve uzun vadeyi fiyatlıyor. O nedenle ben çok büyük bir anormallik göremiyorum.

Kısa vadede uygulanan politika rezerv harcayarak kuru düşük tutmak olduğu için CDS'in 500'ün altına inmemesi normal.

Eğer müdahale faiz silahı ile yapılsaydı bu hem kısa hem de orta vadede dövizi baskılayacaktı. CDS'te o zaman biraz farklı olabilirdi.

Ama bu koşullarda orta ve uzun vade her zaman yüksek bir CDS primi ile fiyatlanacaktır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    dönüşün mühteşem olmayacaksa oraya git,kaynagına...
    Batum'a kadar gittim.Şimdilik ordan ileri gidemedim.
    Bir sonrakinde Tiflis'e kadar gitmeyi düşünüyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    f35 gelicek,yok öyle ben oynamıyorum ver misketlirimi..
    Misket derken misket bombasıda var mazallah.
    F35 de gelsin S-400 de. Vuralım sonra onları birbirine.
    ABD Rusya savaşını biz çıkartırmışız.

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Hahahaaa Rusya başka konuşuyor biz başka. Füzeler hazır ama belli ki biz değiliz.

Rusya Savunma Bakanı Şoygu: "İlk S-400 ekipmanı Haziran ayında Turkiye'de olacak. Türkiye ile S-500'leri de ortak üreteceğiz."

https://m.takvim.com.tr/guncel/2019/...tak-uretecegiz
    Buyur burdan yak..
    "S400 leri beraber üretecez" diyor.
    Trapp çatlayacak.

5.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Tam tersi füzeler alınmazsa nasıl düşüneceksiniz ? Hem ABD hem de Türkiye yöneticileri için ?
    Türkiyenin güvenliği konusunda ABD ye hiç güvenmiyorum.
    Füzeler alınmazsa bizim yöneticiler yine kıvırdı diyeceğiz.

Alıntı Originally Posted by ant Yazıyı Oku
    Ukraynaya yillardir giderim .IMF ile anlasma yaptilar.2 senedir de Avrupaya vizesiz seyahat ediyorlar.IT sektoru cok gelisti.Yılda 5 milyar dolardan fazla geliyor.Bir sene once 100 TL bozunca 750 Grivna alinabilirdi.Simdi 430 Grivan 100 Tl icin.Malesef oralarda pahali hale geldi bizim icin.Havluya devam derim.ytd
    Pembe domates bugünlerde TR'de ne kadar? Ukrayna'da 15 TL kadar. Bu işin uzmanı sayın Dudu en iyi kıyaslamayı yapacaktır.IMG_20190528_110115.jpg

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Döviz kuru kısa vadeyi CDS ise orta ve uzun vadeyi fiyatlıyor. O nedenle ben çok büyük bir anormallik göremiyorum.

Kısa vadede uygulanan politika rezerv harcayarak kuru düşük tutmak olduğu için CDS'in 500'ün altına inmemesi normal.

Eğer müdahale faiz silahı ile yapılsaydı bu hem kısa hem de orta vadede dövizi baskılayacaktı. CDS'te o zaman biraz farklı olabilirdi.

Ama bu koşullarda orta ve uzun vade her zaman yüksek bir CDS primi ile fiyatlanacaktır.
    CDS orta ve uzun vadeyi kötü fiyatlıyor. Bu durumda hisse alıp uzun vade beklemek iyi fikir değil gibi. Her ne kadar ucuz olduğu her yerde dillendirilse de....
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. Bu grafik nereye teper ?

Bu grafiği çizen senedi , portföyde 1 gün bile tutmazdım..

Bence bu da aşağı tepecek ama DOLAR dır delidir ne yapsa yeridir.

Sayfa 315/1000 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •