KOCHOLDING.....
ONCE 95.....sonra silkeleme ucun 70....
upload images
KOCHOLDING.....
ONCE 95.....sonra silkeleme ucun 70....
upload images
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
hele bak... neyi kurtardın ?
AKBANK'tan başka tutunabilen mi var ?
17500'den 11000'e düşmüş..
daha hale düşüyoru
80 gaymeden 11'e gelmiş... eşşek deelya bu kırmızıdan döner deyorsun
oda düşüyor hala
hemde TEKNOLOJİ şirketiymiş...
zikim beyinli
TÜRKİYE'de neyin teknolojisini üretiyorsa
elalem 1969'da aya gitmiş... bu yavri daha yeni teknoloji yapıyormuş... gelde sövme![]()
citak....
MILLETE MALI NEREDE VE NASIL ALACAGINI ANLAT.....anlatirken sok et.....okuyan adini unutsun....aynaya baksin ben kimim desin....ele anlat dedi....
bende ele anlatiyorum....
yil 2020....kocholu 10 ila 14 tl arasi topluyorum....bu ortagim dahil....gicimiza mi sokacagiz diyordu....yoooo 200 tl den satacagim dedigimde....SOK OLUYOR ADLARINI UNUTUYORLARDI....BEN 200 TL DEN SATTIM....KAGIT 270 E GITTI.
GRAFI YUKARIDA....tabii 200 tl de dolar bazinda en yuksekti...zirve yani....270 zirve degil....o inceligide anlattim onlara....ERKEN SATTIN DIYORLARDI....HALBUKI ZIRVEDE SATTIM....DOLARDA.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ONUMUZDE KI HAFTA.....
1....MEHDI GELIYOR....musluman siiler....
2....HAZRETI ISA dunyaya iniyor....evangelist hiristiyanlar....
3....hazreti solomon gelip....KUDUSTEKI TAPINAGI YENIDEN INSAAA EDIYOR....zionist yahudiler....
ucude iktidarda...biri iranda....ikincisi AMRIKIDE....ucuncusu israel de....
inanclarina gore....KUDUSUN KANLA YIKANMASI LAZIM....yikanirsa....mehdi....isa...soloman geliyor.
kochol 95 ve kocol 70.....onumuzdeki gunlerde.....
ergli 18 ve eregli 12.....
BOLLİNGER.... bir SANATTIR...
kullanmasını bilene
Yer İmleri