Sayfa 316/725 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon
Arama sonucu : 5798 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. 2 yılda bir yapar sonra kan emer 2 yıl

2.  Alıntı Originally Posted by burarc Yazıyı Oku
    Tebrik ederim çok güzel özetlemişsin. Neresinden bakarsan aldatmaca neresinden bakarsan hırsızlık, neresinden bakarsan planlı, örgütlü tuzaklı para kaldırma hareketi. dikkat ederseniz 4 aydır gazeteler ara ara beşiktaşın ne kadar gelir kazandığını, avrupadan ençok kazananlar arasında kaçıncı olduğunu ısıtıp ısıtıp veriyor. aynı şekilde tv de de bunlar hep planlı olarak yayılıyor. beşiktaşın her pozitif durumu yatırımcıya mal çakmak amacıyla kullanılıyor. bugün kağıt 3.3 lara gelmiş. bugün bile bir umudu varken burlarda. siz yarın gs maçını kaybettiğini veya berabere kaldığını düşünün. bir beklenti de kalmayacak. en azından 5 ay boyunca. kağıdın nerelere sürükleneceğini hayal edebiliyormusunuz. peki neden durum böyle. sebebi her olumsuz durumda en kötü fiyatlanan kağıt her olumlu durumda da mal çakılarak yükselmesi durdurulan kağıt olması. 7 liradan bir kağıdın finansal olarak gelişmesine karşılık 3 liralara düşmesi normal mi? 3 ay önce yazdım. kağıt 4 lirayken satamayız düşeceğini bile bile satamayacağız. yarın kağıt 3 lere sabitleyecek besbelli ama bize yukardan kitlemişler kağıdı satamıyoruz yazdım. bugün de yazdıklarımı yaşıyorum. bile bile bu durumdayım çünkü amaçlanan da zaten buydu. hayatımın dersini aldım. beşiktaşın gerçek yüzünü gördüm. yazıklar olsun. haram zıkkım olsun herkese. umarım haftasonu fark yer. çünkü kazansa da çık-ma-ya-cak. sadece billete yine mal satmak için sebep olarak kullanılacak.
    Hakk-ı aliniz var... Yılın en çok kazandıranı ve/ya yüzde bilmem kaç değer kaz***** diye haberler çıktığında ben/sen zarardaydık. Kendimi kandırılmış hissediyorum. Bu çok acı...

3.  Alıntı Originally Posted by leoleon7455 Yazıyı Oku
    2016 yılı mayıs ayında söylenmiş;
    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, olağan mali genel kurulda kulübün mali durumu hakkında konuştu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Planımız önümüzdeki 3 senenin sonunda Beşiktaşâ€™ın borcunu 100 milyon TL’nin altına indirmeye çalışmaktır. Yaklaşık senelik bütçe o zamanlar 150 milyon TL iken önümüzdeki sene bütçe 600 milyon TL olmuştur†dedi.

sizin sözlerinizdeki gelecek projeksiyonuna örnek
    Ne kadar yerinde bir tespit. Daha "dünya kulübü" söylemleri var,-ki diğerlerini siz daha iyi bilirsiniz benim hafızam o kadar güçlü değil. Kandırıldık azizim. Bu hissenin değeri 2 ler 3 ler ise 6,62 de ne işin var. Yok, artık eski BJK değil diye ise o zaman buralarda ne işin var. Ne oldu stat mı yıkıldı, ligden mi düştün, gelirlerin mi azaldı... Ne oldu da buralardasın?

4. Halen bu çapsız hisseyi alan enayi var mı

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. GS dende fenerden de çok düşüyor . Çıkmıyor

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

artık derbi de kopar iş..... gs kadrosu darmadağan su an.defans ta maicon oynayacak bu süper ...orta saha da donk selcuk oynayacak .bu oyuncular bjk nin kadrosuyla basedemez.. bjk nin fark atacağı bir mac olabilir...oyuncular sakin olur ve kırmızı yemessek derbi yi kolay geceriz...
    Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu yanlış yap

7.  Alıntı Originally Posted by julyen Yazıyı Oku
    artık derbi de kopar iş..... gs kadrosu darmadağan su an.defans ta maicon oynayacak bu süper ...orta saha da donk selcuk oynayacak .bu oyuncular bjk nin kadrosuyla basedemez.. bjk nin fark atacağı bir mac olabilir...oyuncular sakin olur ve kırmızı yemessek derbi yi kolay geceriz...
    Sen halen anlayamadin mı burdaki sorun spartif başarı değil soygun soygun

8.  Alıntı Originally Posted by realist123 Yazıyı Oku
    Sen halen anlayamadin mı burdaki sorun spartif başarı değil soygun soygun

inanılır gibi değil ya daha gs yencez etçez diye yazan var. böyle abuk sabuk yorumlar yazıp hisse bir yandan bu kişiler bir yandan cinnet geçirtir insanlara. lan yense ne yenmese ne. 3.30 olmuş kağıt bugün bile en çok düşenlerde... hissenin bir değeri yok. şirketin sahibi yok. karakteri yok vs. kan emici hepsi bunların. daha dur kaybetsin 2.5 larda 5 ay gezer. sonra da bedelli patlatır bu ormancı çocukları.

Sayfa 316/725 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •