Sayfa 316/1002 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylıklarındaki artış ocak ayı itibarıyla yüzde 49,25 e yükseltildiği açıklanmıştı. Emeklilere yapılan ikinci ek zamla ilgili konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Bir araya geldik, memur emeklileri ile eşitlemeye gayret ettik. Eşitlenmiş durumda. Bu durum bizim için çok önemliydi. Bildiğiniz gibi aslında refahı artırmaya gayret ediyoruz. dedi.

https://www.karar.com/ekonomi-haberl...gayret-1830862

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylıklarındaki artış ocak ayı itibarıyla yüzde 49,25 e yükseltildiği açıklanmıştı. Emeklilere yapılan ikinci ek zamla ilgili konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Bir araya geldik, memur emeklileri ile eşitlemeye gayret ettik. Eşitlenmiş durumda. Bu durum bizim için çok önemliydi. Bildiğiniz gibi aslında refahı artırmaya gayret ediyoruz. dedi.

https://www.karar.com/ekonomi-haberl...gayret-1830862
    Boyle bir aciklamanin ne denli nefret yarattigini dusunemiyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Sayın Sugosu yazdığından beri mont,ayakkabı alışverişini Amazon'dan yapıyorum. Vergisi içinde daha ucuza alışveriş yapıyorum.

4. Çin’de kurutulmuş deniz hıyarının yarım kilosu 40.000 TL

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    abi kamuda tasarruf mu dediniz? NY belediye başkanında yok böyle konvoy

https://youtube.com/shorts/iXeABeqwj...rhBZJh7N-M54iE
    Mercedes firması biz olmasak batar, Alamanların neden Tak partisini desteledikkeri ortada.
    NY belediye başkanı itibardan tasarruf olmayacağını bilmiyor...
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

6. AKP nin yükselişi RTE nin iki sosyal demokrat başkanın ayrı partide seçime girip aradan çok az bir oy alarak sıyrılması ile olmuş, (o dönemdeki keskin borsa, döviz hareketlerinde adı geçen) Baykal da siyaset yasağını kaldırarak üstüne sos ekmişti.

İstanbul ve Ankara daki kazanması yüzde 1 bile olasılık verilmeyen İYİ partinin CHP adayına karşı en fazla oy bölecek adayları neden ortaya sürdüğünü anlamaya çalışıyorum.

Aklıma CB seçimlerinde zaferden aday olup 2. aşamada Cumhur lehine destek veren ve ortadan kaybolan Zafer partili aday aklıma geliyor nedense.

Elinde uzun sopa ile harita başında yorum yapan eski generallerimiz bu strateji hakkında bir yorum yapsalar da anlasak...

Bu hamlelerin meali nedir?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku
    Faiz toto

Egeduk: Pas
    Desidero74: Pas
    bahri: 150 bps
    Batman: 250 bps
    Reha Kaya: 250 bps
    Mkeles: 250 bps
    Ayhanbaşkan: 250 bps
    Denizdenizli61: 250 bps
    uguner: 500 bps
    3520: 250,3520
    250bp diyorum

8. Uğur Mumcu katledileli 33 yıl olmuş.

Cenaze için Kızılaydaki yürüyüşü hatırlıyorum.

TC tarihinde böyle bir kalabalık hiç olmamıştı.

Bu cinayet halka karşı işlendi...

Benzer bir şekilde Sinan Ateş de öldürüldü.

Partisi bile sahip çıkmadı...

Yargı bağımsızlığı, başta yargı ve güvenlik güçleri olmak üzere devlet kadrolarına mülakatsız, liyakat sahibi kişilerin atanması, demokrasi için ne kadar önemli...

ABD de en küçük bir olayda devlet başkanının evi aranıyor, mahkemesi TV de canlı yayınlanıyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 316/1002 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •