Sayfa 316/998 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Organik doğal balın en iyisinin kilosu 400 tl
    Ben, bizim milletin bu organik dogal bal'i hayati boyunca hic tatmadigini dusunuyorum.

Petekli organik dogal bal'i agzina attiginda oyle bir tazelik hissi geliyor ki, anlatmasi zor.

Bu tazelik o urunun tazeligi degil, yiyen kisinin kendinde hissetigi tazelik.

2. Ayhan başkan Kırgızlar atı çok sever sen dolaşırken atlardan uzak dur. Aleti bir oynatır at, senin kafaya denk gelirse bayıltır.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Balıkçıdan 550’şer gramlık 3 adet levrek aldım. Pişirip evime kadar getirecekler.
    750 TL ödedim.
    1 levrek 250 TL’ye geliyor.
    İyiki Datça’da değilim dedim kendi kendime.
    Yoksa ırzıma geçmişlerdi.
    Evde rahat rahat oturup yiyebileceğiz.
    Ayakta yemek zor olurdu.

Balığı Balığı
    Neden 3 tane. Üçlü olsun güçlü olsun anlayışımı.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Neden 3 tane. Üçlü olsun güçlü olsun anlayışımı.
    https://youtu.be/69mDDqDEIl0?si=MVGQ1vqDbSMog6MD

Mutluluğun formülü çok açık…..

[emoji23]

NOW Haber de bizim alçakta oturan en düşük emekli aylığı asgariye eşitle ya da erken seçim falan diyordu...Bu adamın ciddi sorunları var galiba , 4 milyon prim ödememiş 3600 vb den emekli olanları asgari ücrete eşitledin ya diğerleri a.q...Ya cümle kuruyorsan tüm emeklileri kapsasın ya da sus a.q...

4 milyonu kazanacam diye 12 milyonu kaybedeceksin

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    NOW Haber de bizim alçakta oturan en düşük emekli aylığı asgariye eşitle ya da erken seçim falan diyordu...Bu adamın ciddi sorunları var galiba , 4 milyon prim ödememiş 3600 vb den emekli olanları asgari ücrete eşitledin ya diğerleri a.q...Ya cümle kuruyorsan tüm emeklileri kapsasın ya da sus a.q...

4 milyonu kazanacam diye 12 milyonu kaybedeceksin
    Abi o dört milyonun içindeki çiftçi bağkurlu eğer çiftçilik yaptıysa helali hoş olsun ama. Bizim köyle eyt den emekli olan çiftçi hayvancılık yapan yok. Hepsi sanayide ayakkabı imalatında çalışan parça başına ücret alan kesim. Bir karton parasına hem sağlıktan yararlandı hem de 12500 alıyor şimdi. Hak adalet değil bu.

8. 12500 TL bugün eğitim gören bir ergenin aylık ihtiyaçlarını karşılamaz...
    17500 TL bugün bir üniversite öğrencisinin aylık (yurt, ulaşım, eğitim gideri, beslenme vb.) temel ihtiyaçlarının yanından geçmez.

Daha dün: Somali'ye yardım, IMF'ye borç, Sudan'a tarım anlaşması için yüz milyonlarca, milyarlarca dolar verenler,
    sırf "şimdilik" 150 milyon dolar maliyetle Kıbrıs'a külliye yaptıranlar,
    "ekonomik krizden asgari ücretli, emekli" suçlu diye tatava yapıyor...
    Vatandaş da inanıyor.

Şimdi sarı öküzü alırlar... Yarın sıra size de gelir...

Sayfa 316/998 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •