Sayfa 317/997 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. abd'nin askıya aldığı vizeler şu şekilde (göçmen vizesi dışındaki tüm vizeler):

(a, g, nato) diplomatik ve resmi vizeler
    (b) iş, turizm, tıbbi tedavi
    (c) abd'den transit geçiş
    (d) mürettebat vizesi
    (e1/e2/e3) tüccar / yatırımcı vizesi
    (f/m) akademik eğitim veya dil öğrencisi / mesleki veya akademik olmayan eğitim vizeleri
    (j) değişim programı
    (h, l, o, p, q, r) geçici işçi /çalışma veya staj vizesi
    (i) basın mensubu ve gazeteciler
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    abd'nin askıya aldığı vizeler şu şekilde (göçmen vizesi dışındaki tüm vizeler):

(a, g, nato) diplomatik ve resmi vizeler
    (b) iş, turizm, tıbbi tedavi
    (c) abd'den transit geçiş
    (d) mürettebat vizesi
    (e1/e2/e3) tüccar / yatırımcı vizesi
    (f/m) akademik eğitim veya dil öğrencisi / mesleki veya akademik olmayan eğitim vizeleri
    (j) değişim programı
    (h, l, o, p, q, r) geçici işçi /çalışma veya staj vizesi
    (i) basın mensubu ve gazeteciler
    Çok abartı bir tepki, ambargo nun bir tık altı resmen. Üç beş kişi tutuklandı diye verilecek bir tepki değil, ya tutuklanan kişiler iddia edildiği gibi çok üst düzey istihbari personel ya da idlib harekatı pek sevdikleri kürtleri zora soktu artık hangisi bilmem.

Bu olayı on görmemiştim elbette ama açıkçası bu zamanları bekliyordum kasım ayında borsadayım kısmetse.

Acilis 3.65 ..

4. Bence İdlib , Tutuklama ve papaz meselesi sadece faktörlerden bir kaç tanesi...

Bu büyük bir hareketin başlangıcıdır. Sadece zamanlaması denk geldi.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Çok abartı bir tepki, ambargo nun bir tık altı resmen. Üç beş kişi tutuklandı diye verilecek bir tepki değil, ya tutuklanan kişiler iddia edildiği gibi çok üst düzey istihbari personel ya da idlib harekatı pek sevdikleri kürtleri zora soktu artık hangisi bilmem.

Bu olayı on görmemiştim elbette ama açıkçası bu zamanları bekliyordum kasım ayında borsadayım kısmetse.
    Ben de kese kağıdına yatırım yapıyorum. 2018 den itibaren naylon poşet yasak ne de olsa [emoji23]

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Amerika bir put, ona dokunduğun zaman , bu durum onun başkaları tarafından da dokunulabilir olduğu hissini yaratabilir. O nedenle güçlü devletler kendilerinin otoritesini ve gücünü zedeleme riski bulunan ufak gelişmelere dahi caydırıcı olması açısından orantısız cevap verebilirler. Buradaki amaç kendilerinden daha zayıf devletlere müzakere yapma seçeneğinin aslında sadece bir ritüel olduğunu, ve gerçekte bir müzakereden çok güçlü olanın kuralları ve işleyişi belirlediğini açıkça belirtmektir.

Süleyman Demirel'in amerika ile ilgili çok ilginç bir sözü vardır. Der ki,
    __________________________________________________ ________________
    Dünyadaki tüm ülkelerle müzakere ve münakaşa edebilirsiniz ama amerika ile münakaşa ve çıkar çatışmasına girdiğinizde çok ama çok dikkat etmeniz gereklidir. Zira amerika böyle bir hareketin karşı cevabını hiç beklemediğiniz bir anda orantısız ve acımasız bir şekilde verecektir. amerika başka bir ülkeye gerçekten ciddi anlamda kötülük yapabilecek dünyadaki belkide tek ülkedir.
    __________________________________________________ ________________
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Yanılıyorsun. Önümüzdeki dönemde bir tek ALTIN ve GÜMÜŞ kazandıracak.

Birde ALTIN ve GÜMÜŞ e dayalı olan kripto para her neyse o değer kazanacak. Adı IMFCOIN mi olur ne olur bilemem!

Mevcut Kağıt paraların hükmü bu yıldan sonra yani 2017 den sonra bitmiştir! Geçmiş olsun! Bir iki ay içinde ne olacak görürsünüz.

Gümüşü bilemem ancak altını kuzey kore savaşı paniğinde alıcılara dağıttılar. Eğer elde mal kaldıysa ufak bir atak daha yapar. Altın dolar bazında en az bir kaç yıl daha ölü kalabilir.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Acilis 3.65 ..
    3.80 görürmüyüz?

Sayfa 317/997 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •