Sayfa 318/997 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Amerika bir put, ona dokunduğun zaman , bu durum onun başkaları tarafından da dokunulabilir olduğu hissini yaratabilir. O nedenle güçlü devletler kendilerinin otoritesini ve gücünü zedeleme riski bulunan ufak gelişmelere dahi caydırıcı olması açısından orantısız cevap verebilirler. Buradaki amaç kendilerinden daha zayıf devletlere müzakere yapma seçeneğinin aslında sadece bir ritüel olduğunu, ve gerçekte bir müzakereden çok güçlü olanın kuralları ve işleyişi belirlediğini açıkça belirtmektir.

Süleyman Demirel'in amerika ile ilgili çok ilginç bir sözü vardır. Der ki,
    __________________________________________________ ________________
    Dünyadaki tüm ülkelerle müzakere ve münakaşa edebilirsiniz ama amerika ile münakaşa ve çıkar çatışmasına girdiğinizde çok ama çok dikkat etmeniz gereklidir. Zira amerika böyle bir hareketin karşı cevabını hiç beklemediğiniz bir anda orantısız ve acımasız bir şekilde verecektir. amerika başka bir ülkeye gerçekten ciddi anlamda kötülük yapabilecek dünyadaki belkide tek ülkedir.
    __________________________________________________ ________________
    Bilemiyorum, dünya süleyman demirel den bu yana çok değişti abd eski abd değil. Tarafsız bakarsak iki yönetimi de irrasyonel buluyorum ama taraflı gözle elbette ülkemin yanındayım, ne çekilecekse beraber çekeceğiz.

Bunun böyle olacağı ta 80 lerden belliydi bana kalırsa. Bizim hükümetler hep yanlış politika izledi ağzımızı açtık resmen, ak parti de dahil.

70 lerin kemalist derin devleti iki kilo t...k sahibiymiş, ecevit ve erbakan çıkmış almış kıbrıs ı politika öyle yapılır keşke hem ecevit hem de erbakan ı iki ambargo yedik diye uzun yıllar siyasetten silmeseydi necip türk milleti. Bu gün olduğumuz kadar daha olurduk herhalde.

70 lerde kıbrıs i almak, türk milli takımının ronaldo lu brezilya yi yenmesi gibi bir olay bu gün abd o gücünde o zirve yalnızlığında değil. Çin var, bizimkiler de dümeni o tarafa kırmakla tehdit ediyor zaten, çok belirsiz zamanlar hayırlısı olsun.

2.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    3.80 görürmüyüz?
    Ahme yılsonu 4.20-4.30 diyordum ama şimdi hedefi yükselttim. en az 4,5 diyorum. haa 3,40 tan aldığın dolarlar ne sıcaktır şimdi,TL faize koysan mundar olacaktı.

3.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Ahme yılsonu 4.20-4.30 diyordum ama şimdi hedefi yükselttim. en az 4,5 diyorum. haa 3,40 tan aldığın dolarlar ne sıcaktır şimdi,TL faize koysan mundar olacaktı.
    Tl faizle işim olmaz da Euro 4.31 olmuş rekoru kaçtı bunun?

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Dolar düşerkenki derin sessizliğini ayrı, çıkarken başlığa saniyede on mesaj yazmanı ayrı seviyorum ama pozisyonuna göre yorum yapan kişilerin pozisyona aşık olduğunu bu nedenle de eninde sonunda ütülüp anahtarı bırakacağını düşünüyorum dikkat ve bilgine üstadım.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bilemiyorum, dünya süleyman demirel den bu yana çok değişti abd eski abd değil. Tarafsız bakarsak iki yönetimi de irrasyonel buluyorum ama taraflı gözle elbette ülkemin yanındayım, ne çekilecekse beraber çekeceğiz.

Bunun böyle olacağı ta 80 lerden belliydi bana kalırsa. Bizim hükümetler hep yanlış politika izledi ağzımızı açtık resmen, ak parti de dahil.

70 lerin kemalist derin devleti iki kilo t...k sahibiymiş, ecevit ve erbakan çıkmış almış kıbrıs ı politika öyle yapılır keşke hem ecevit hem de erbakan ı iki ambargo yedik diye uzun yıllar siyasetten silmeseydi necip türk milleti. Bu gün olduğumuz kadar daha olurduk herhalde.
    Ben amerikanın değiştiğini sanmıyorum. Sadece Türkiye zaman içinde değişti, zayıfladı. Bu da alabileceği darbelerden daha fazla zarar görmesi anlamına geliyor. Ancak bu gelişmenin bir de iyi yanı var. Seni öldüremeyen seni daha güçlü kılar.

amerikanın Türkiye'ye geçmişe göre daha fazla zarar verebileceği aşikar ama geçmiştekine göre önemli bir fark var, artık öldürebilme kapasitesine sahip değil. Bu da Türkiye'yi uzun vadede hiç umulmayacak şekilde daha güçlü kılabilir. Kısa vadede acı çekmeyi kabullenmeyen uzun vadede başarıya da ulaşamaz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Gösterge faizi takip etmek lazim enson 12 gordu.
    12 yi gecmeli artik ama fonlarla tahvil alip bastiriyorlar yoksa ucucak.

3.71..sabaha 3.80 .

Daha yazmadan 3.75 oldu

Sayfa 318/997 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •