Ben hemen hiç bir hisse başlığında, diğer yatırım araçlarıyla ilgili başlıklarda yazmıyorum.
Başlık biz dolarcıların aynı zamanda bir çeşit sohbet yeri.
Epeydir buradayız.
Lagaluga gelebilecek şeyler paylaşıyorsak da başka bir sohbet yerimiz yok.
Ama yatırım tercihi farklı araçlar olan birinin o yatırım araçlarındaki başlıklarda eğleşmesi bana daha makul gelmekte.
Yok burası kalabalık, popüler. O nedenle yazıyorum diyorsanız keyif sizin.
Bana laf çakmanıza gerek yok.
Eurobondlar neyle alınıyor sn BORA YAŞAR.Laga luga etme ne demek yakıştı mı o laf.Burada yazan herkesin elinde dolar olma şartı mı var.
İstediğin kadar yüksek faiz ver belli bir rasyodan sonradan borçların geri ödemesi imkansız hale gelir ve borç verecek kimse bulamazsın .Yakın örnekler Yunanistan ,Arjantin.Sadece yüksek faizle borcu sonsuza kadar çevirmek mümkün olsaydı,dünyada temerrüde düşen ülke olmazdı.Sadece bardağın ne zaman dolduğu ve ilk damlanın ne zaman dışarı taştığına bağlı olarak borçlar bir andan sonra çevrilmez hale gelir.
Neyse bence saygısızca yazmış olsanız da, sizin durumunuzda birine olgunluğunuza yakışmasa da, ben de çok yazdığımın farkındayım.Özel bir durum olmadıkça az yazarım.Forumun dengesini neden bozayım.Dolar bu ara revaçtaydı herkes fikirlerini yazdı.Benimkiler neden göze battı anlamadım.
Döviz kurlarında yarın açıklanacak, olumsuz değerlendirilebilecek verilerimize yönelik pozisyon alınıyor gibi.
Yer İmleri