Sayfa 318/650 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Birşeyler olsun artik

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ne zaman alsam bu kağıtla oynayan şahıs hep aşağı basıp bana zarar ettiriyor

3. Günün en yüksekelerinden mi aldın yoksa! Neyse sessizlik iyidir.Böyle senetlerde ne kadar çok yazanı olur,sonrasında basarlar.Goy goylar gitti(sattılar sanırım) senet ivmelenmeye başladı.Bol kazançlar saygılar.

Ytd.Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by tıktık Yazıyı Oku
    Ne zaman alsam bu kağıtla oynayan şahıs hep aşağı basıp bana zarar ettiriyor
    Ha ha ha... Aynen ben de böyleyim bu kağıtta... Bu kadar inatçı oluğuma inanamıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    smartiks konusunda haber cok yaklasti sahsimca.. artik insallah son virajdayiz. umutluyuz

# yatırım tavsiyesi değildir #

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    smartiks konusunda haber cok yaklasti sahsimca.. artik insallah son virajdayiz. umutluyuz

# yatırım tavsiyesi değildir #
    smartiksten once kafeinin borsaya açılması gerekiyor sanırım. smartikste artık 1 yıl sonra olur )

7. hisse topu topu 15 kademe yukseldi diye seviniyoz resmen..
    oysaki ne alırsan kar edecegimiz bir ortam vardı en ağır endeks hisseleri bile en az 30 kademe gitti.

Ayrıca endeks olmus 116 bin. endeks 5-6 bin puan geri gelse bunu dusunemiyorum

8.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Günün en yüksekelerinden mi aldın yoksa! Neyse sessizlik iyidir.Böyle senetlerde ne kadar çok yazanı olur,sonrasında basarlar.Goy goylar gitti(sattılar sanırım) senet ivmelenmeye başladı.Bol kazançlar saygılar.

Ytd.Değildir.
     Alıntı Originally Posted by Trendman Yazıyı Oku
    Ha ha ha... Aynen ben de böyleyim bu kağıtta... Bu kadar inatçı oluğuma inanamıyorum.
    249 dan aldım ama her alışımda elimde kaldı ne spek mk

Sayfa 318/650 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •