Sayfa 319/777 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Dostum beni tanıyan tanıyor..burda dolar sürekli su olacak bu olacak dediğini iddia ediyor..ki elimde dolar yok..euro var...oda portföy un 1/3 u oranında....

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    seni de bilirim bahri yi de bilirim..

sakin olmak lazım..
    kırıcı olmamak lazım..

birbirimize saldırmadan görüş paylaşabilmemiz lazım..kavga olmadan..

memleket hepimizin..

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    sakin sakin !!!!

bahri human beklentisini yazmış..
    fazla da büyütmemek lazım..

10 tl olabilir bile diyebilir..ki bende seçimden sonra kontrol bende derlerse 10 tl olabileceğini söylüyorum..

her gün 5 kere batıyoruz kaçınnnnn demedikten sonra sorun yok..
    kendisi beter olacağız dedi zaten ben rica ettim kendisi yürü git len dedi troll dedi adam kim gelirse gelsin dolar çıkacak diyor parti ayrımı yok mb bağımsız olursa şu olursa bu olursa kontrol bende olursa falan diyede ayırım yapmıyor üstüne de bana badem muamelesi yapıyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    sen hem kur hedefi verip adeta yatırım danışmanlığı yapacaksın birde zeytinyağı gibi üste çıkacaksın hadi ordan !! Yorum yapmak ayrı şey kur hedefi verip algı operasyonu yapmak ayrı şey
    Birader bu yazıyı yazmasan ben sana onları hiç yazmazdım.resmen beni algı operasyonu yapmakla suçluyorsun.bende tepki gösterdim doğru biraz aşırıya kaçmışim ama tanımadığın birine algı operasyonu yapıyorsun denmez.ayiptir.kaldiki konjektur ve ülke ekonomisi çok kötü bir durum olduğumuzu gösteriyor...böyle giderse arjantinden farkımız kalmaz.5 nisani yaşamış adamim ben.ben istemezmiyim herşey güllük gulustanlik olsun..Ama değil..ve biz bodrolular en çok zarar edenleriz.

Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Birader bu yazıyı yazmasan ben sana onları hiç yazmazdım.resmen beni algı operasyonu yapmakla suçluyorsun.bende tepki gösterdim doğru biraz aşırıya kaçmışim ama tanımadığın birine algı operasyonu yapıyorsun denmez.ayiptir.

sen direk olaya len yürü git ve troll den girince bana başka seçenek kalmadı ve üstüne buradan sana ekmek çıkmaz dedin beni badem yaptın orada film koptu bende neyse uzatmayalım ikimizinde eşit hatası var diyelim ve olayı kapatalım saygılar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Tamam kardeşim . kapatalım.syg.
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    sen direk olaya len yürü git ve troll den girince bana başka seçenek kalmadı ve üstüne buradan sana ekmek çıkmaz dedin beni badem yaptın orada film koptu bende neyse uzatmayalım ikimizinde eşit hatası var diyelim ve olayı kapatalım saygılar
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    seni de bilirim bahri yi de bilirim..

sakin olmak lazım..
    kırıcı olmamak lazım..

birbirimize saldırmadan görüş paylaşabilmemiz lazım..kavga olmadan..

memleket hepimizin..

7. Nasreddin Hoca gibi, ya olursa, dedik!

4.45-4.75 bandı içinde kapanış yaparak, 200 günlük basit hareketli ortalamayı beklerse, sene sonuna kadar bu şekilde vakit geçirebilir.

Gerçi, bu sene başında, Şubat-Mart gibi, 200 günlüğe değmesi gerekmemiş. Ortalama fiyata iyice yaklaşınca, fiyat direksiyonu yukarı kırmış. Bu hareketin benzeri için de, sonbaharı beklemek yeterli olur gibi görünüyor.

Şimdi arkadaşlar fiziğin kanunları var.Misal yerçekimi kanunu,merkezkaç kuvvetinin cisimlerin hareketini etkilemesi falan.Yerçekimi kanununa göre belli bir yükseklikten bıraktğın cisim yerçekimi nedeniyle yere düşer.Düşmediyse düşüşü engelleyen aksi hareketi doğuran bir güç uygulanmış demektir.Ekonomi bir bilimse ki sapmalar olsa da ben bilim olduğuna inanıyorum,dolar asla düşmez mevcut dinamiklerle hep yukarı gidecek önümüzdeki bir kaç yılda.Bu çıkış grafiğinde eğim nasıl olacak arada osilasyonlar nasıl ve ne zaman olacak o tartışılabilir ama bizim ekonomik dinamiğimizde ve FED in faiz artırımları, dolar emisyonunu azaltma planları falan ortadayken doların yönü konusunda konuşmak manalı mı bilmiyorum.Hep yukarı hep yukarı)))))))))) Biz ne desek boş hep yukarı.

Sayfa 319/777 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •