Sayfa 319/999 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: Viop - XXI

1. DİBS stoku verinin yayınlanmaya başladığı 2005 yılından beri en düşük seviyelerine gerilerken, hisse senedi stoku dolar bazında 2009 yılı dip seviyelerine yakın seyrediyor. Yabancı DİBS payı geçen haftaki %4,29 seviyesinden, bu hafta %4,27 seviyesine geriledi.
    BIST'te Haziran ayındaki iki haftalık ara sonrası yabancı çıkışı düzenli şekilde devam ediyor. Buna rağmen yüksek yerli talebiyle BIST'teki yükseliş trendi devam ediyor. Yılbaşından beri hisseden toplam çıkış 4,05 milyar dolar olurken, DİBS'teki çıkış 6,98 milyar dolar oldu.
    TCMB verilerine göre 26 Haziran-3 Temmuz haftasında yabancılar fiyat ve kur etkisinden arındırılmış olarak hisse senedinde 94 milyon dolar net satış yaparken, Repo dahil DİBS'te (Tahvil) 21 milyon dolar alım yaptı.

Ayrıntı ve grafikler ekte...

https://sekeryatirim.com.tr/Arastirm...09-07-2020.pdf

Fatih Tomakin

tcmb: rezervler 1.1 milyar artmış

3. sp fiçır gidiyor görüntüsü oluştu bende.
    rakamları bir türlü tutturamıyorum ama görüntü 3165 üstü yüskek bir hareket alanı var.
    an itibariyle 3168
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. banka yatırımcısı olsam kafayı yerdim herhalde. mavi çizgi sinai endeks yatırımcısı kırmızı çizgi banka yatırımcısı.

fakat şubat ayında cumhurbaşkanı konuşmasından sonra dedim bunlar iflah olmaz.

yaptığımız düzenlemeyle bankaların karından 30 milyar tl silip vatandaşın cebine koyacağız demişti.

ne bekliyorsunuzki bu konuşmadan sonra.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    400.000 ky. 100 KAPLAN GÜCÜ GİBİ organize olmuş,GLOBAL ÇETEYE MEYDAN OKUYOR....

TV. de DENİLDİ.Bu ky. teknoloji bilen ve kullanan kimselermiş.Yani sistem vs. kullanıyorlarmış.

BENİM tanıdıklarım hisselerinin açık anlamını bile bilmeyen var.

Bildiğin bakkal hesabını ancak yapanlar.
    Dow dönüşe başlasın, kaplanların nasıl yavru kediye döndüklerini görürüz Sn Abka.
    82 bin endekste bacakların titremesinin üzerinden çok zaman geçmedi ama unutuluyor işte.

6.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Yarında Arçelikten bi %5 alırım tahminim... yüzde 3 de yeter...
    Sn Hermes bugün kü kapanış için bir tahmininiz var mı ?

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Koç burada değilsin ama seni seviyorum dostum

Ucuza alacam dedin gümüşte sadece bugün +4 devirdim
    Koç'un sistemleri orta ve uzun vadede çok iyidir. Borsaların geri dönüşünde gümüş insanı perişan eder. Sadece bu nedenle, portföyde var olan gümüşe ek yapabilmek için döviz tutuyorum, aşağıdan ekleyebilmek için

ee hani eksın??veri geldi hafifçe veriorlar usul usul....

Sayfa 319/999 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •