Rica ederim.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rica ederim.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben bugün hiç bakamadım ama sacronun yazısını dikkate alın arkadaşlar. Özellikle tecrübesi az olan arkadaşlara sesleniyorum ben de ; düzeltme esnasında eliniz sata kolay gitmez.malda yakalanır sonra maliyeti beklersiniz. borsada her zaman fırsat vardır. endeks hisselerinde biraz kenara çekilme zamanı gelmiş olabilir. temettüleri de hesaba katarsak nerdeyse %50 artmış bi borsa var 5 ayda. hee hazır herkes satıyoken bi fon gelir uçurur orasını bilemem. ama bence de dikkatli olalım
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Akenerji ucuz kağıtlardan biri...
Selamün aleyküm ağalar kazanciniz bol olsun.
düşüncelere kurşun işlemez.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Ekgyo soran bir arkadaş var.
Kaçtır soruyor cevaplamıyorum.
Bir cevap vereyim. halka arzından beri takip ederim emlakı iyi tanırım. Ama bu son temettü vermeme olayından sonra kağıt resmen bitti. kağıdı tanıyamaz oldum.
tanıyamadığım birşey hakkındada yorum yapmak istemiyorum.
Sadece tek şunu söyliyebilirim 2.80 tabanı kırılırsa uzun bir düzeltmeye girebilir.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Yer İmleri