Rica ederim.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rica ederim.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben bugün hiç bakamadým ama sacronun yazýsýný dikkate alýn arkadaþlar. Özellikle tecrübesi az olan arkadaþlara sesleniyorum ben de ; düzeltme esnasýnda eliniz sata kolay gitmez.malda yakalanýr sonra maliyeti beklersiniz. borsada her zaman fýrsat vardýr. endeks hisselerinde biraz kenara çekilme zamaný gelmiþ olabilir. temettüleri de hesaba katarsak nerdeyse %50 artmýþ bi borsa var 5 ayda. hee hazýr herkes satýyoken bi fon gelir uçurur orasýný bilemem. ama bence de dikkatli olalým
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
Akenerji ucuz kaðýtlardan biri...
Selamün aleyküm aðalar kazanciniz bol olsun.
düþüncelere kurþun iþlemez.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Ekgyo soran bir arkadaþ var.
Kaçtýr soruyor cevaplamýyorum.
Bir cevap vereyim. halka arzýndan beri takip ederim emlaký iyi tanýrým. Ama bu son temettü vermeme olayýndan sonra kaðýt resmen bitti. kaðýdý tanýyamaz oldum.
tanýyamadýðým birþey hakkýndada yorum yapmak istemiyorum.
Sadece tek þunu söyliyebilirim 2.80 tabaný kýrýlýrsa uzun bir düzeltmeye girebilir.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Yer Ýmleri