Hocalarýn hocasý Sacro hocam birde su tektu dan fikrinde deðiþiklik varmý 4 ay önce Zaman'ý var demiþtin otel açýlýþý yapacak týk yok 4 senedir iliðimizi kuruttu deyyuz ýsrarla bekliyoruz treni aþýðýz![]()
Hocalarýn hocasý Sacro hocam birde su tektu dan fikrinde deðiþiklik varmý 4 ay önce Zaman'ý var demiþtin otel açýlýþý yapacak týk yok 4 senedir iliðimizi kuruttu deyyuz ýsrarla bekliyoruz treni aþýðýz![]()
Sen Ferit'i hiç tanýmýyorsun demek ki [emoji3][emoji3][emoji3]
Bende tanýmýyorum zaten
Tarihi zirvesindeki odas alacaðýma Afrikalý olandan tercihimi kullanýrým hemde devasa dip taramasý yapmýþsa [emoji23][emoji23][emoji23]
Uzun vade yatýrým tek eþlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arý gibidir
Mantýklý.
Ama bagfs yorumuna katýlmýyorum.
Bu çanak tabanýndan heryerden alýp beklenir bu kaðýt. Buralardan taban kalkýþý zaten.
Trend baþlattýmý gider. Þu anda trend baþlatma arifesinde.
Sana tek bir nokta atýþý rakam söyleyeceðim o rakamý takip et geçerse banada haber et.
0.85 ve 86 kademeleri kalkarsa buraya yaz. O iki rakamýn üzeri hacimle çok büyük kýrabilir.
Bu rakamlar geçilmediði sürece 0.74 84 arasý testereye devam.
Hatta 0.73 boyunlu bir obo su var. boyun 0.73 aþaðý yönde kýrýlýrsa 62-63 baþlangýç noktasýna düzeltme yapabilir.
Dediðim gibi 86 üzeri haber ver. :D
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Tmm hocam 86 geçerse yazarým buraya inþallah geçerde bizde bu Sevda'dan kurtuluruz olmazsa beklemeye devam hocam tskler deðerli yorumun için
Teknik bilmeyen biri olarak doas ýn haftalýk barlarý ressam gibi deðil mi .
Hep ayný þekilde mi olmuþ yoksa bana mý öyle geliyor .
3 kat civarý artmýþ hep tabandan sonra yoksa bu bir dejavu mu olacak .
Yoksa benim çoklu kiþilik bozukluðumdan mý hayal görüyorum [emoji23][emoji23][emoji23]
O yüzden bir Afrikalý gördüm [emoji243][emoji243][emoji243][emoji243][emoji207][emoji207][emoji207]
Uzun vade yatýrým tek eþlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arý gibidir
Gubrede durum vahim gbi sacro abi bilanço bahane Edip yüzde 5 verdiler .stop noktasý nedr
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri