Sayfa 319/582 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Bakın burada, Rusya pazarından dolayı belki yüzbinlerce tl kaybımız oldu, kim bunun sorumlusu? Sayın Efe çok güzel açıklamış...
    Klasik Türk insanı, İsdemir ve Ereğli'de hak ettiğimiz işleri alamamış olmamızın sorumlusu kim mesela?

Ben söyleyeyim, sorumlu yok... AB'de olsa muhtemelen bir yerler dava açabilirdin...

2. Ben bir kere bile sağlık sisteminden, işsizlik parasından yararlanmamış biri olarak 27 yıldır, vicdanım rahat olacak. Tabii eğer çıkarsa o da belli değil... O emekli parasını şirketim veriyor zaten, onunla da Ereğli alacağım.

Zaten istemeyen emekli olmuyor, haklar baki ama olmayabilir. Vicdanı rahat Olmayan varsa tabii ki emekli olmaz Bu şey gibi Sayın Kızıldağ, İsdemir'in hak etmeden 200 Tl olduğunu düşünseniz, fazladan 20 milyar kar elde etse, temettüleri almayacak mısınız ?

Takılıyorum

3. Şu endeks hayrına ereğli 36, isdemir 28,5 üstü 1-2 kapanış yapsa güzel olurdu. yapar mı, bence yapar, inanmak güvenmek istiyorum, gerekce ise enflasyon olarak görüyorum.

4. Galvaniz tarafında siyah hammadde nedeni ile fiyatlar yükselmeye devam ediyor. Şimdilik 790-820 dolar arasında.

5. Yapı Kredi de 1.7 milyar tahmin yapmış, Ereğli için, bunlar nasıl bilgi alıyorlar gerçekten inanılmaz... Gitmiyor gitmiyor derken, bu karlar ile çok bile gitmiş...

6. Hissede korkunç bir baskı var uzun süreden beri ve bu bariz bir şekilde görülüyor...

7.  Alıntı Originally Posted by aktauboy Yazıyı Oku
    Klasik Türk insanı bakışı: Ben emekli olup maaşımı alayım isterse ülke batsın. Benden sonrakiler 65 yaşında emekli olsun hiçbir önemi yok, sadece ben emekli olayım..Bu kadar bencillik çok fazla ve yazılanları gördükçe bu ülkeye ve insanına olan inancım kayboluyor.
    Ne yapmamızı önerirsiniz sayın aktauboy sizin hakkınız elinizden alınsa sessiz kalırmısınız. 1.5 milyon insan hakkını istiyor diye bu ülke batacaksa lütfen Google dünya insani yardım
    yazın ve haberi okuyun lütfen Türkiye'nin. 2013 yılından bu tarafa dünya yardım lideri olduğunu okuyunuz lütfen .ozaman batmadı bu ekonomide. İnsanlar kazanmış hakkını. İstediği için mi batacak . insanlar haklarını istiyor diye bu ülkeye inancınız kayboluyorsa. Bu ülkenin kaynakları çocuklarımızın geleceğin kayboluyorken inancınız tammı acaba korkumuzdan yazamıyorken inancınız tam mı

8.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Yapı Kredi de 1.7 milyar tahmin yapmış, Ereğli için, bunlar nasıl bilgi alıyorlar gerçekten inanılmaz... Gitmiyor gitmiyor derken, bu karlar ile çok bile gitmiş...
    Ünlüden sonra ykb de benzer … ben artık aracı kurumları ciddi alıyorum , biliyorlar genelde …

Kabul edelim Rusya Ukrayna savaşını Ereğli açısından yanlış okuduk … Mart temettü sonrası enerji yada havacılık sektörlerine kaymak lazımmış …

Sayfa 319/582 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •