Hepinize teknik konusunda bizimle bulunduğunuz paylaşımlar için çok teşekkür ederim çok çektik biz bu katırdan
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hepinize teknik konusunda bizimle bulunduğunuz paylaşımlar için çok teşekkür ederim çok çektik biz bu katırdan
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
finans 200 BİN ALIŞ
TACİRLER 200 BİN SATIŞ
Tek düzen muhasebe hesabına çevirdiler hisseyi. Gören Muhasebe kaydı giriyorlar sanırlar.
Akşam bilanço. Faaliyet raporunu okuruz.
Ilk seans.
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.58 tavanini çizip yine 1.58 le çıkan ata yatırım. 2.7 e kadar hisseyi cizdi
sayın galt dengedeki grafiklerinizden yola çıkarak buradaki paylaşımlarınızı inceledim.tahtayı iyi analiz etmişsiniz.haberlerini okudum.acaba girsem mi girmesem mi bilemiyorum ama,14 kasımda genel kurul var.şirketin satın almadan sonra kara geçme olasılığı da yüksek acaba gelecek için ne düşünüyosunuz.
1.40 larda yazmıştım şuan 2.70 yolun başı da diyebiliriz ortası da veya sonu. Kefaletimi 1.51-1.61 de koymuştum. Bu seviyelerde takdir her zaman yatirimcinin . Bize söz düşmez.
Artık çok da fazla yazmaya gerek yok..Bırakın kendi haline gidin keyfinize bakın grafik orda zaten o konuşsun...
son kez yazayım:satın alma gerçekleşince birleşince bilanço aktif toplamı:1,530,000,000 tl oluyor.ufuk bunun %40 ına sahip olduğuna göre ufukun yatırım bedeli 600 milyona ulaşıyor.defter değeri:0,20 ye düşüyor.böyle baktığımızda hedef fiyatı 13 oluyor. sonrası yabancı ortak veya hisse satışı gerçekleşmesi muhtemel.13 gerek yokta yarısı olsa yeter.ytd
Yer İmleri