Originally Posted by karkacxx NKolay hepimize vurgun yapacak, o olacak sonunda. Bonodur, garantisi yoktur, o nedenle ufak miktarda girmek lazım.
Originally Posted by Webster Kucuk derken ne kadar Bende oyle gireyim madem Alt sınır 200 TL, üst sınır 750 000 TL. Denemek için 1-2 k kadar alacam.
Originally Posted by myfinans Bonodur, garantisi yoktur, o nedenle ufak mibktarda girmek lazım. Ben 50k atayim diyorum iyi mi
Originally Posted by Webster Ya karkac ustad Tam karar vermistik heves birakmadin Son bir haftadır belki üç kere aradılar, nasıl memnun musunuz, keyfiniz yerinde mi, bir ihtiyacınız var mı falan diye. İnsan işkilleniyor hocam.
Originally Posted by karkacxx Son bir haftadır belki üç kere aradılar, nasıl memnun musunuz, keyfiniz yerinde mi, bir ihtiyacınız var mı falan diye. İnsan işkilleniyor hocam. Sener senin banker mahmut vardi En son arayip demesinler Sor hele bi niye yaptik diye 😂😂😂😂
Originally Posted by Webster Ben 50k atayim diyorum iyi mi 50 bence maksimum olmalı. Fazlasına gerek yok. OKT falan da yakın seyrediyor ortalamada. Oyak mı, Aktif Bank mı?
Originally Posted by karkacxx 50 bence maksimum olmalı. Fazlasına gerek yok. OKT falan da yakın seyrediyor ortalamada. Oyak mı, Aktif Bank mı? Oyakbank....
Originally Posted by Webster Kucuk derken ne kadar Bende oyle gireyim madem😃😃😃😃 ben Denizli'de bedelli askerlikteyken 5,20-5,40 aralığında aldım 😃😃😃😃 saat başı MT ile görüşüyordum malum pc yok
Forum Rules
Yer İmleri