Erdoğan: Tüm eğitim kurumlarda yüz yüze eğitime ara verilecek, tüm sınavlar ertelenecek
Erdoğan: Tüm eğitim kurumlarda yüz yüze eğitime ara verilecek, tüm sınavlar ertelenecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Tam kapanma neleri kapsıyor acaba, market ve hastane/eczane hariç tüm işyerleri mi?
Bu marketler artık ne kadar çok para kazanıyorsa adam kameradan izlemese soyulduğunu anlamayacakmış bile...
Üç yıllık çalışanı cip alınca kamerayı izledi şaşkına döndü
Samsun'da market işleten Hüseyin Mustafaoğlu 3 yıldır yanında çalışan H.A.'nın cip satın almasından şüphelendi ve kamera kayıtlarını izleyince de kasadaki paraların H.A., tarafından çalındığını gördü. H.A., ifadesinin ardından mahkemede adli kontrolle serbest kalırken, Mustafaoğlu, "Ona çok güveniyordum, 'benden daha sağlamdır' dedim. Ama kamerayı izleyince çaldığını anladım" dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...dondu-6397240/
MEB: Resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 29 Nisan 2021 Perşembe saat 17.00’den itibaren uzaktan eğitime başlanacaktır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
tam kapanmada alkol satışı olmayacaksa yarın öbür gün marketlerin alkol reyonlarında talan olur muhtemelen.
17/23 nisan illere göre vaka sayısı
![]()
Yer İmleri