Sayfa 32/1002 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,292
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Borsa yatırım yeridir lakin bizde kumar derler.

Kumar olmuşluğu vardır tabi yetkililer o kadar gereksiz değersiz ve kataküllücü şirketleri halka arz ettiki patronlarıda vatandaşa kitledi kaçtı.

Geçmişte bu zamanda da var bundan yığınla.

Köytaş,egs ler,lio,çukurova vb hatırlayan?

Bu zamanı yazmayım sayfa biter.

Ben memnunum yatırım yaptığım için borsadan ve halada ucuzuz.

Geçmişte OLMIP(çok uğraştım spk ve mahkemelerde)Kazandım yinede.

BRYAT,KARTONSAN,BFREN,KENT,CİMBETON,ÇİMSA,Adanalar ,ALGYO,ALCAR,ŞİŞE,SAHOL,ENKA,DOCO

Bunlarda iyi yerden sattım.

Vole de Kartonsan oldu.

Yatırım yapıp 10 yıl beklediğim hissem var o kadar kolay kurtulunmaz benden.

Günlük çıtırlarımıda yaptım.

Ekmeğimi çıkardım yani.

Mevcutta 11/12 hisseyle devam ediyorum hala.

Ve Bankalarıda hiç taşımam.Geçmişte Demir bank da batmış ve dava bile açamamış biriyim.Çünkü Kanunda izin yok.

Tecrubelerim saymakla bitmez.

1992 den beri borsadayım.YTD.
    Benimde başlangıç yılım 92,o zamandan bu zamana kadar takıldığım hisselerin sayısını unuttum,kapanan tahtalarımda var,ama cüzi miktarlarda,şu an beni en fazla yoran kent,ondan alacağımı aldım,ama yinede peşini bırakmıyorum,50 cıvarına yakın takip ettiğim kağıt var,içlerinden 3-5 tanesi hareket etsin diğerleri bana bedavaya gelir,10 sene önceye kadar uzuncuydum,ama şimdi ortam çok bozuk olduğundan tradeciyim

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi:
    -Cari yıl sonu döviz kuru (ABD Doları/TL) beklentisi bir önceki anket döneminde 8,92 TL iken, bu anket döneminde 9,22 TL oldu
    -12 ay sonrası beklentisi ise bir önceki anket döneminde 9,56 TL iken, bu anket döneminde 10,01 TL oldu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

TCMB: (Ağustos)
    - Kısa vadeli dış borç stoku %11,1 oranında artışla 126,9 milyar dolar
    - Bankalar kaynaklı kısa vadeli dış borç stoku %3,5 oranında artarak 59,3 milyar dolar
    - Diğer sektörlerin kısa vadeli dış borç stoku %14,1 oranında artarak 40,5 milyar dolar
    oldu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

7. Kimse
    herhangi bir din'in
    inancın
    sistemin
    sahibi değil
    ve o dediklerim de hiç kimsenin tekelinde değil
    b...k
    atmak kolay
    sen müslümansan sen en iyisi olacak
    en müslümanca sen yaşayacaksın
    taşı
    hiç günahı olmayan atsın.
    her koyun kendi bacağından asılacak.

Benzin ve motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 41 kuruş zam geliyor. Benzindeki artışın bir kısmı ÖTV'den karşılanacak. Artışın pompaya 18 kuruş olarak yansıması bekleniyor.- NTV

Sayfa 32/1002 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •