Sayın Tınaz ben hangi partiye oy vereceğimi size mi soracağım. Ben İHL mezunu biriyim.
Sayın Tınaz ben hangi partiye oy vereceğimi size mi soracağım. Ben İHL mezunu biriyim.
Sayın Tınaz ben hangi partiye oy vereceğimi size mi soracağım. Ben İHL mezunu biriyim. Akp ye he desem istesem çocuklarımı yıllar önce devlet kadrolarına aldırırdım. Ama benim ahlak ve hak anlayışım bunu reddediyor. Akp den uzak her Parti'ye oy verebilirim güven verecek. Körü körüne hiç kimseye oy vermem.
Abi ben CHP ile dalga geçilmesin diye bunu yazdım konya medyası sakıza çevirdi. 82 Şam 83 Ereğli diye. Bu akp lilerin paylaştığı bir slogan. Bende teli olan köylüm çocukluk arkadaşıma iki saat önce Davutoğlu ile ilgili attığım mesajın ekran görüntüsünü Ayhan başkan ve desidero abiye attım. Ben Davutoğluna oy vermem. Ya da o eski Adalet bakanı Sadullah Erginin aday olduğu Ankara'da olsam ne CHP ye ne deva partisine vermem. Deva partili MV de istifa ediyor sebebi birinci sebep muhtemelen Davutoğlu dur.
Sn.Ayasofya,
Hala neler diyorsunuz.
Bunların yaşadığımız sefaletle bir alakası var mı ?
Yok Deva Partisi yok Davutoğlu.
Bizim birinci önceliğimiz bu soygun çetesine en güçlü muhalefet eden bir partide oyları birleştirebilmek olmalı.
Onlar da zaten bu hırsızları yüce divandan kurtaracak bir oy oranın peşindeler.
Böyle bir ortamda iki de bir CHP'ye sövmenin bir mantığı var mı ?
Geçen genel seçim aday belirleme ve strateji tam bir faciaydı. Eski Urfa belediye başkanı Ankara yerine Urfa'dan aday olmalıydı. Ünal Karaman Trabzon da daha çok sevilen biri oradan aday olmalıydı. Sadullah Ergin gibiler de memleketinde aday olmalıydı garanti yerlerde olmalıydı. Meral denen kadın seçim öncesi adayları parayla belirlediği dedikodusu zaten vardı. %1-2 için o gelecek ve deva partili adaylar garanti yerden aday olmamalıydı.
Yer İmleri