Sayfa 320/1000 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Van minut mu kaldı
    bir halt olacağı yok.

*afp: Endonezla merkezli garuda 49 adet boeing 737 siparişini iptal etti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Cafe Trend&amp;Trade

Tarsus’ta 12 yaşındaki çocuğa imamın tecavuz ettiği iddiasıyla açılan davada savcı mütalaası sonrası imamın sucu işlediği sabit olduğundan tutuklanmasını istemiş fakat mahkeme başkanı buhu reddedip duruşmayı karar icin 29 Mart’a ertelemiş . sosyal medyada baya bir tepki var .
    Son düzenleme : MedwiG; 22-03-2019 saat: 07:07. Sebep: Haberi düzeltme

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Güzellemeci kardeşim,
    Patriotlar işimize yarasa dükkan senin ama ABD Irak ve Suriye'ye Kürdistan kurmak için saldırdı yarın da aynı amaçla Türkiye'ye saldırdığında Patriotlar hiçbi boka yaramaz ama S400'ler çok işimize yarar...
    hicbirisi hicbir ise yaramaz

Ulkede 40 adet amerikan ussu varken kilini bile kipirdatamazsin

https://www.youtube.com/watch?v=r2hv7ayF8ok

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Tarsus’ta 12 yaşındaki çocuğa imamın tecavuz ettiği iddiasıyla açılan davada savcı mütalaası sonrası imamın sucu işlediği sabit olduğundan tutuklanmasını istemiş fakat mahkeme başkanı buhu reddedip duruşmayı karar icin 29 Mart’a ertelemiş . sosyal medyada baya bir tepki var .
    Haftaya karar verecek olan hakimin bu duruşmada “ beraat etsede bu suçsuz olduğu anlamına gelmez bir üst mahkemeye gidersiniz “ dediği iddiası var . Şayet bu iddia doğruysa hakim oyunu karar çıkmadan belli etmiş oluyor ve karar duruşmasina katılmamalı .

kendin üretmedikten sonra ister patrıot ister s 400 muhakkak kumanda başkasında oluyor. sen abd ile savaşsan patrıotun rusya ile savaşsan s 400 ün bir şekilde uydudan kumanda edilecektir elinde pahalı birer oyuncaktan başka bir şey olmayacaktır
    bir halt olacağı yok.

Anayasa Mahkemesi (AYM), 5 siyasi parti hakkında mali yükümlülükleri yerine getirmedikleri nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.

Anayasa Mahkemesi'nin bazı siyasi partilerin 2016 ve 2017 yıllarına ait mali denetimlerine ilişkin kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karara göre, Türkiye Birlik Partisinin 2016 ve 2017 yılları ile Türkiye Ekonomi ve Kalkınma Partisi, Evrensel Yol Partisi, Türkiye İşçi Partisi ve Milliyetçi Türkiye Partisinin 2017 yılına ait hesapları AYM tarafından incelemeye alındı.
    bir halt olacağı yok.

Çin'in doğusundaki Ciangsu eyaletindeki bir kimya tesisinde meydana gelen patlamada ölü sayısının 44'e, yaralı sayısının 640'a çıktığı bildirildi.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 320/1000 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •