Sayfa 320/367 İlkİlk ... 220270310318319320321322330 ... SonSon
Arama sonucu : 2929 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Dev'ayna Masalları

1. İş Bankası özelindeki haber not artırımından daha çok etki yapmış görünüyor. Not artırımının her halükarda daha öncesinde olduğu gibi yükselişi realize etmek için spekülasyonun bir parçası olarak kulanılma ihtimali vardı. O sebeple Cuma günü tereddütle mal almıştım. Ama 2 kademe artış olursa belki kâr realizasyonları bir süre ertelenebilir diye de sonrasında umutlanmıştım. Ancak İş Bankası ile ilgili haberi okuyunca tüm dikkatimi ISCTR'ye çevirdim. Teorik eşleşmede özellikle ISCTR'yi izledim ve sonrasında elimdekileri satış kararı verdim. ISCTR hisseleri XBANK'ı, XBANK da endeksi şimdilik yamultmuş durumda. Belki de bankacılık endeksi için satış bahanesi bu haber olacak. Kim bilir?

Bu ilk izlenimlerimdir, bu nedenle

Yatırım Tavsiyesi değildir.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

2. THYAO'da alım için sıraya girmişler, ben de borsamıza tekrar alım için başvuru da bulundum, bakalım istediğim fiyattan gelecek mi?
    Clausewitz

3. 314,75'ten, satış tarafındakilerden aldık bakalım. İnşaallah bu kadar alım yığılması XBANK'tan kaçanlardır, fake order değildir de çifte kavrulmuş olur.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Clausewitz

4. THYAO'daki INFO'ya verilen emirleri bir bitmedi gitti. Yabancı BOFA haricinde ha bire INFO üzerinden satıyor galiba THYAO'yu. Bugün de görüntü aynı. INFO güne satarak başlıyor, şartlar ne olursa olsun.

Clausewitz

5. Endeks pozitife döndü, hadi hayırlısı bakalım, umarım kalıcı bir yeşil olur. XBANK negatif seyirde devam ediyor.
    Clausewitz

6.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    THYAO'da alım için sıraya girmişler, ben de borsamıza tekrar alım için başvuru da bulundum, bakalım istediğim fiyattan gelecek mi?
    Aşağı kademelerdeki milyon milyon alım lotları hep silindi.. Ne tesadüf..?? Toplam 1.5 Milyon lot kaldı alım tarafındaki ilk 10 kademede.

Clausewitz

7. ISCTR etkisi sabahkine göre azaldı.
    Clausewitz

8. Anlık görüntü.
    Clausewitz

Sayfa 320/367 İlkİlk ... 220270310318319320321322330 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri