Sayfa 321/774 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. Arkadaş adamlar övdüğü zaman bakın biz ne kadar iyiyiz. Avrupa bile bizi övüyor diyorsun da eleştirdiği zaman neden demediğini bırakmıyorsun?
    Ben her zaman herkesin hesap vermesinden yanayım. Şimdiki sistemde bakanlar seçmene karşı sorumlu. Bi daha seçilmek isteyen ona göre hareket eder. Peki mv olmayan bakan seçmeni düşünür mü?
    Yada daha basit bir örnek vereyim bu sistem 2002 öncesi geçilmiş olsa Bülent Arınç, Abdullah Gül büyük olasılıkla cumhurbaşkanı yardımcısı olacaktı. Kimseye de hesap vermeyecekti.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. [QUOTE=MKELES;210592... dış mihraklar konusu çok açık gözüküyor.../QUOTE]

TR'de 90'lı yıllarda Atatürkçü olduğunu iddia eden Ama hiç alakası olmayan bir kesim vardı. Bunlar her partide az çok vardı. Ama üst bürokraside çok etkindi.
    Bunlara ne zaman eşitlik- temel haklar- özgürlük- bireyin devlete karşı hakları vs deseniz bunlar derdi ki "bu sizin saydıklarınız batının dış mihrakların oyunu. Onlar bizim güçlü olmamızı istemediği için böyle şeylerin artmasını istiyorlar, devlet hiç yanlış yapar mı? Hem sen devletini sevmiyor musun da devletin çeşitli organlarının sana bilerek yada bilmeyerek verdiği zarardan şikayetçisin. Dış mihraklar seni devletine karşı kışkırtıyor vs. vs."
    Ama asıl dertleri vatandaşı istedikleri gibi ezdikleri yetkilerin ellerinden gitmemesi idi.

İşte önce Anap sonra Refah ve sonra da Akp buna itiraz etti. Bu nedenle de halkın desteğini aldı. Ama ne olduysa 2011-2012 den sonra AKP de nefret ettiği bu dili kullanmaya başladı.
    Çünkü artık tabanı konsolide edecek bişey kalmadı.

3. [QUOTE=ikare;210721]
     Alıntı Originally Posted by MKELES;210592... dış mihraklar konusu çok açık gözüküyor.../QUOTE

TR'de 90'lı yıllarda Atatürkçü olduğunu iddia eden Ama hiç alakası olmayan bir kesim vardı. Bunlar her partide az çok vardı. Ama üst bürokraside çok etkindi.
    Bunlara ne zaman eşitlik- temel haklar- özgürlük- bireyin devlete karşı hakları vs deseniz bunlar derdi ki "bu sizin saydıklarınız batının dış mihrakların oyunu. Onlar bizim güçlü olmamızı istemediği için böyle şeylerin artmasını istiyorlar, devlet hiç yanlış yapar mı? Hem sen devletini sevmiyor musun da devletin çeşitli organlarının sana bilerek yada bilmeyerek verdiği zarardan şikayetçisin. Dış mihraklar seni devletine karşı kışkırtıyor vs. vs."
    Ama asıl dertleri vatandaşı istedikleri gibi ezdikleri yetkilerin ellerinden gitmemesi idi.

İşte önce Anap sonra Refah ve sonra da Akp buna itiraz etti. Bu nedenle de halkın desteğini aldı. Ama ne olduysa 2011-2012 den sonra AKP de nefret ettiği bu dili kullanmaya başladı.
    Çünkü artık tabanı konsolide edecek bişey kalmadı.

Sizin dediklerinizin çoğuna katılmakla beraber. Fetö denen olayın ortaya çıkması. pkk pyd abd işbirliği ve benzerleri. Benim anlamadığım fetönün abd ile bu kadar içli dışlı olduklarını akp biliyormuş. Zaten akp ve fetöyü organize eden abd imiş. Benim okuduklarımdan anladığım kadarıyla.

4. [QUOTE=MKELES;210758]
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku

Sizin dediklerinizin çoğuna katılmakla beraber. Fetö denen olayın ortaya çıkması. pkk pyd abd işbirliği ve benzerleri. Benim anlamadığım fetönün abd ile bu kadar içli dışlı olduklarını akp biliyormuş. Zaten akp ve fetöyü organize eden abd imiş. Benim okuduklarımdan anladığım kadarıyla.
    Sorunuzu tam olarak anlayamadım.

5. Okuyun...

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

6.  Alıntı Originally Posted by indian Yazıyı Oku
    Trump ülkeye girişi yasaklıyor, arkadından Federal bir yargıç, önce yürürlüğü durduruyor sonrada yasağı iptal ediyor.,.,

Gelelim EVET ve sonrasına; Evet çıktığı anda Ertesi gün Sn CB Hollandalı veya Musırlı Turistlerin Türkiyeye girişi yasakladı diyelim... varmı başka bir otorite bu yanlış olur pire için yorgan yakılmaz diyen, anında onlarıda görevden alır... Sonrasıda bir felaket;
    Bütün akrabalarını teker teker Başkan Yardımcısı yapar...sayı sınırı bile koyulmamış..,. Bu Konu Evet çıkacak; Güçlü Türkiye , Yatırım artacak, İstikrar gelecek Reklamlarını ve de biz Evetçiuiz konusunu çok çok aşar..,

Bakın şimdi Habertürkte güya bir gazeteci; FETÖ nün siyasi ayağının olmadığını ve benim babam hepinizi döver bakın buradan hepinizi uyarıyorum... babama söylerim hastirin lan gibi bağırıp çağırıyor... Bu seviyedeki gazeteciler ve habercilerle FETÖ gibi uluslararası CASUSLUK ÖRGÜTÜ ve benzeri yapılarla mücadele etmek mümkün değildir... FETÖ nün kuyruk koptu ve Bu Saf veya Niyeti Bozuk lar ise bizleri kuyruğa vak diye uyutmaya çalışıyorlar....
    Saf ve Niyeti bozuk sensin 16 nisan sonrası ne olacak.
    Referandumdan haberin yok burda maydonoz oluyorsun.
    Anayasal Yetkiler 2019 seçimlerden sonra seçilirse olacak.

7.  Alıntı Originally Posted by bankacı44 Yazıyı Oku
    ...Anayasal Yetkiler 2019 seçimlerden sonra seçilirse olacak.
    Sonuçta referandumda kabul edilirse bu yetkiler er geç tek bir kişide olacak. İsterse kardeşim olsun. Bu yetkilerin tekbir kişide toplanması yanlış.
    Freni olmayan araba daha hızlı gider ama daha güvenli mi gider?

8. https://youtu.be/St6glEjfdgY
    Şu videoyu tavsiye ederim.
    Bir de turkven diye bir fon var onu biraz araştırmanızı tavsiye ederim...

Sayfa 321/774 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •