Sayfa 322/774 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. '' 2019'a kadar neden bekliyoruz '' sorusunun cevabı hala verilmedi !!!!!!!!!!!!!!!!

Bu arada , evet çıkarsa; ertesi gün yürürlüğe girecek 2 madde varmış .................

- CB, parti başkanı oluyor .
    -HSYK'nın yapısı değişiyor.

Pazarlamada kullandığınız (terör,ekonomi,darbe vs vs) maddeler için NEDEN 2019 u BEKLİYORUZ ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    sevgili krepi , dediğimiz şudur bizim, alıntılarda yazılarda milli ve manevi değerlere millet iradesine saygılı olunsun,

seçilmiş yine seçimle gider ama millet seçtiği liderde ısrar ediyorsa darbeyle marbeyle gönderilmeye çalışılmaz ,dış mihraklardan taşeron terör örgütlerinden medet umulmaz, saygı saygı saygı, muhalefet olarak daha iyi çalışın kendinizi millete benimsetin seçilen siz olun diyoruz,

bugüne kadar seçimlerde milletin kafasına silah mı dayadılar ? yoo, millet böyle irade buyurdu bu ismi seçtim dedi, bitti
    yine millet seçecek çıkan sonuca herkes saygı gösterecek hazmedecek.bu kadar basit.
    Çok garip ;
    Refarandum Muhalefet İktidar meselesi değilki. Refarandum Anayasa meselesi... Zaten içeriğe Türk Milletince muhalefet olduğu için Hayırlar artarak büyüyor...Türk Milleti Hakimiyetin Kayıtsız Şartsız herhangi bir Kişiye veya Zümreye devrine karşı çıkıyor...
    Mesele bu... Ayrıca zaten seçimle Sn CB Türk Milletince bir şekilde seçilmiş durumda ve 15 yıldır İktidarda... Şimdi istenen yetkilere itiraz var... iki Avukat veya iki parti anlaştı diye Türk Milleti Egemenliğini devredecekmi...Yani Reklamlarla devlet idare edilirmi... gerçekler eninde sonunda ortaya çıkar...

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3. Şimdi Fox TV de Sn Yusuf Halaçoğlu canlı yayında açıkladı:
    Ben Milletvekiliyim iki kere Ayasofyanın ibadete açılması için Kanun Teklifi verdim AKP liler Komisyona dahi getirmediler dedi... İşte gerçek ... Mecliste Yönetim AKP de madem MHP lilerde destekliyor... Ayasofyayı şu Mübarek günlerde ibadete açalım...
    O zaman Evet ler gerçekten artar...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Bunlar güzel yorumlar...elma ile armut toplamasına benziyor ancak...

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    Sadece tarihsel nedenlerini sayayım
    1940 lar açık oy gizli sayıma geri dönmemek için EVET
    1950 ler halkın oyuyla seçilen başbakanı asmamak için EVET
    1960 lar askeri darbeleri önlemek için EVET
    1970 ler koalisyonlarla ülkeyi 1 sente muhtaç etmemek için EVET
    1980 ler askeri darbeleri önlemek için EVET
    1990 ler basınla bürokrası ile sermayeyle askeri cunta ile 28 Şubatları oluşturan güçlerin hükümet yıkmalarını engellemek için EVET
    2000 ler gazete küpürleri ile iktiadar partisini kapatmaya çalışan zihniyete ve halkın oyu ile iktidar olanları farklı güçlerle engellemeye çalışanlara karşı EVET
    Refarandumda bunlar oylanmıyor...Refarandum da Sn. CB da oylanmıyor...herkes gibi o da ölümlü!! Refandumda Türk Milleti hakimiyeti bir kişiye (Başkan yardıcıları eliyle) Bir zümreyemi verecek bu oylanıyır...Reklam ve sloganlarla bu gerçeğin üstünü örtemezsiniz...şunu açıkça söylemeniz mümkün; Tek kişi veya Monarşik Yöneticiler devleti daha iyi yönetir...bu bir görüştür...o zaman ister tartışırsınız ister görüşünüzde ısrar bile edersiniz...
    Ancak...geçmişte şu olduydu...bu olduydu..şimdi bunlar için şu olacaktı ilkokul matematiğinde bile yok...

Alıntı Originally Posted by indian Yazıyı Oku
    Refarandumda bunlar oylanmıyor...Refarandum da Sn. CB da oylanmıyor...herkes gibi o da ölümlü!! Refandumda Türk Milleti hakimiyeti bir kişiye (Başkan yardıcıları eliyle) Bir zümreyemi verecek bu oylanıyır...Reklam ve sloganlarla bu gerçeğin üstünü örtemezsiniz...şunu açıkça söylemeniz mümkün; Tek kişi veya Monarşik Yöneticiler devleti daha iyi yönetir...bu bir görüştür...o zaman ister tartışırsınız ister görüşünüzde ısrar bile edersiniz...
    Ancak...geçmişte şu olduydu...bu olduydu..şimdi bunlar için şu olacaktı ilkokul matematiğinde bile yok...
    anlatmak istediğim halkın oyu ile iktidara gelenin önüne askeri-bürokrasi-baskı grupları çıkamayacak
    28 şubatta olduğu gibi halkın iradesi ile iktidara gelen erbakanlar saydığım güçlerle devrilmeyecek
    halkın oyuyla geldin ama ben seni kapatıyorum diyen mahkemeler olmayacak

6. AKP koalisyonu :

Akp + Fetö + Has parti + Süleyman Soylu +Numan Kurtulmuş + Bbp nin bir kısmı + Mhp nin bir kısmı + Yetmez ama evetçiler ....... uzaaar gider .........

İlk maraza FETÖ ile çıktı !!!!!!!!!!!!

Neymiş ; Koalisyonlara son !!!!!!!!!!!!!!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 322/774 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •