Sayfa 322/1200 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by SaVaRoNa Yazıyı Oku

Ne demek topiq mehtersizmi kalsın, hemen verelim mehteri..

Sn Hocam Savarona,

Rabbim size iyilik afiyet, bol ve bereketli kazanclar, hayirli omurler ve aile saadeti versin insallah...

Lakin, basimi belaya sokacaktiniz az kalsin. Mesainin ortasinda boyle seyler gondermeyin lutfen. "Adam kafayi yedi" deyip, hastaneye kaldiracaklardi az daha.

Ama olsun, ulkem icin can feda. Askerde bosuna saymadik uygun adim; "VA-TAN SA-NA CA-NIM FE-DA" diyerek, hece hece egitim yaptik aslanlar gibi.

Simdi rahatca son ses acip, bangi bangir dinleyeyim de butun Avrupa, hususen AlAmanya, Amerika, Ingiltere, Rusya, Sibirya ve Kuzey Buz Denizindeki butun dusmanlarimizin icini bir titretip, Turk'un gucunu gostereyim hepsine birden.\

Ver mehteri Haci, veeer!!!! Dusmanlarin alayina gelsin bu mehter..... (Bir de uyuyan butun koyunlarimiza ve cehaletin babalarina; ayagina giyecek kara lastik bulamazken, traktorden baska trafik araci gormedigi halde "Alamanya bizim kopruyu giskaniyaaaa" diyen hemserilerime.....)

Vesselam,

freesky

2. Gümayın herkese.Sayın Sacrosanct forumu büyük bi keyif ve öğrenme aşkıyla okuyorum.Petkim gibi ćok iyi bilanćo getiren tüpraşı teknik olarak yorumlar mısınız?Satmak için geç mi kaldık acep?Düşüş trendi arifesinde süper bir grafik atmıştınız.Teşekkürler.

3. Sn sacro borsa son düzlükte mı yada düşüş başladı mi

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mapfree Yazıyı Oku
    Sn sacro borsa son düzlükte mı yada düşüş başladı mi

Ne bileyim borsa nerede. Muneccim degilim.

Valla o kadar sıkıldım ki sorularindan.

Bırakıp gidecegim valla. [emoji30]
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

5. sen lazımsın bize abi soru yok

6. Bilançoları çok güzel gelen JANTS,karel,knfrt ve beklentisi olan cusan gibi kağıtlardan hangisi alım için önde olur? Değerli yorumlarinizi yaparsanız fikir sahibi oluruz.

Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Ne bileyim borsa nerede. Muneccim degilim.

Valla o kadar sıkıldım ki sorularindan.

Bırakıp gidecegim valla. [emoji30]
    abi ne zamanki burda ( yaklaşık 2 aydır ) sen her sorulana cevap vermeye başladın burası soru cevap yeri oldu hem sayfalar hızlı ilerliyor hemde yapılan güzel analizler kayboluyor sayfa sahibi sensin yinede sen bilirsin herkese bol kazançlar
    ytd deli saçmasıdır

8. Sn sacro hocam hayal dünyamı kullanarak boyle birşey çizdim.2,43 üzeri kalıcı olursa boyle birşey yaparmı diye düşündüm durdum.Sizin düşünceleriniz nelerdir.
    Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...

Sayfa 322/1200 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •