Sayfa 323/725 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon
Arama sonucu : 5798 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    para her zaman, her şey değildir, Beşiktaş olarak efendi, vicdani ve onurlu duruşumuzun arkasındayız..bu hisseye de iyi gelecektir, emin olun..
    Para her zaman her şey degildiri git beşiktaş yönetim kadrosuna söyle bizim cebimizden elini çeksin artık soydukları yeter

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bahçeli maç oynansın demis. Bjk yönetimi talimatı almıştır

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. piyasa değerleri gsray 280 mily usd
    fener 237 mil usd
    beşiktaş 200 mil usd

netturko Guest
    Nasıl bi pisliğe bulaştık ya arkadaş sadist ruhlumusunuz nesiniz Allahım nasıl bi gunah işledik parayı bağladık çıkamıyoruz nalet olsun ya sizlere Allah belanızı versin sokak 'ta yürürken tepenize çatı düşsün

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Kurallar gereğince beşiktaş bu maça çıkmayarak hem bu yılki gelirlerden mahrum oldu hem de gelecek yıl kupadan elde edeceği gelirlerden mahrum oldu. Geçen sene konya şampiyon olduğunda yaklaşık 13,5 milyon lira kasasına girdi. Beşiktaşın iki senede en az yarı final oynayacağını düşündüğümüzde 20 milyon liranın üzerinde bir kayıp söz konusu şirket adına. Bu kayıptan tamamen yönetim sorumludur, orası taraftarlık yeri değil profesyonel yönetim yeridir. Fikret efendi eğer taraftar gibi davranacaksa kıysın parasına halka açık kısımdaki lotları satın alsın, buradaki vatandaşları da kurtarsın. Sonra da nereden istiyorsa çekilsin, hangi maça istiyorsa çıkmasın!!!!

6. uzun zamandan sonra tekrar bjkas ortagiyim bugun itibari ile.. pazartesinden itibaren ölü topragini atar.. yense de yenilse de kisa ve uzun vade de olumsuzluk kalmayacak.. karliligini gecen doneme kore yuzde 1400 arttirdigi icin ben bu sene bedellinin soz konusu olacagini dusunmuyorum.. Allah utandirmasin bakalim nerelere gidecegiz...

GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by karamanoglu07 Yazıyı Oku
    Kurallar gereğince beşiktaş bu maça çıkmayarak hem bu yılki gelirlerden mahrum oldu hem de gelecek yıl kupadan elde edeceği gelirlerden mahrum oldu. Geçen sene konya şampiyon olduğunda yaklaşık 13,5 milyon lira kasasına girdi. Beşiktaşın iki senede en az yarı final oynayacağını düşündüğümüzde 20 milyon liranın üzerinde bir kayıp söz konusu şirket adına. Bu kayıptan tamamen yönetim sorumludur, orası taraftarlık yeri değil profesyonel yönetim yeridir. Fikret efendi eğer taraftar gibi davranacaksa kıysın parasına halka açık kısımdaki lotları satın alsın, buradaki vatandaşları da kurtarsın. Sonra da nereden istiyorsa çekilsin, hangi maça istiyorsa çıkmasın!!!!

Şampiyonlar liginden 41 milyon euro alınca hisse uçtu sanki ..Hissenin durumu sadece citibankın baskılaması neden baskılıyor onu bilsem burda işim yok zaten...Duruş iyi oldu canınızı sıkmayın.

8. baskıya aldana aldana 3.40 yaptık malesef hep kendimizi kandırdık baskıdan ne çıkacak diye bi baktık kı cebimizden para çıktı
    ben maça çıkmıyorum demek kolay da çıkmamak zor bence bu işin cezai boyutu tamam da parasal boyutu ne olacak seneye kupa ihtimali ile avrupaya gitme ihtimalını yok ediyorsun seneye 4/5 olursan nasıl hesap vereceksin demezler mi adama kupa alsaydık avrupaya giderdk diye o zaman kayıp şu an söylediğinizin üzerine çıkar

Sayfa 323/725 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •