Sayfa 323/1000 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Güzellemeci kardeşim,
    Patriotlar işimize yarasa dükkan senin ama ABD Irak ve Suriye'ye Kürdistan kurmak için saldırdı yarın da aynı amaçla Türkiye'ye saldırdığında Patriotlar hiçbi boka yaramaz ama S400'ler çok işimize yarar...
    Doğruları yazan birini hiç güzellemedim ancak böyle, zamanın Akbank reklamındaki sağır dedeyi oynamaya devam ederseniz tarife farklı olur Sayın METEPOSTA. Sabah sabah çok güldürdünüz Allah da sizi güldürsün.

3. Bu kafayla ilkokuldaki çocuğa da pompali tüfek alirlar.Silahlandiracagina kolluk kuvvetleri hariç silah taşımayı yasakla ciddi cezalar getir.
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

4.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Doğruları yazan birini hiç güzellemedim...
    Sn.MKA55, Hatlar mı karıştı! "ısrarlı Petriot güzelleme"cisine yazdım. Sizinle ne ilgisi var?

ABD Başkanı Donald Trump'ın Golan Tepesi kararına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Talihsiz bir açıklama, bölgeyi yeni bir krizin eşiğine getirmiştir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

günaydın arkadaşlar
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

reha kayaya derken ben uyuya kalmışım az daha uyusam reha kaya ile berabe ruyanacakmışım
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,623
    dolara gına geldi gene 5.54
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 323/1000 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •