Sayfa 323/996 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Geçen hafta sonu dip yaptı dedim.
    Gelecek hafta çıkışına bağlı.
    Eğer 1958 e kadar çıkarsa satacam.
    Ama az çıkarsa bekleyeceğim.
    Bu günlerde gevşeyebilir.ama az
    grafiğini son demde çalışmadım,
    lakine 1958 satılacak değil alınacak yerler gibiydi.
    yani 1910 üstünde tomanı sat lönk gir formasyonu vardı diye hatırlıyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Şahit
    Gelecek hafta haftalık bar çıkışı önemli.
    1958 yaparsa durmam altında.
    Ama yavaş yavaş gelirse oraya 2200 e kadar devam.
    Kendimce bir sistem buldum.
    Öyle diyor
    Burada 2200 ü paylaşmıştım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    böyle bir şeye dönüşür mü bakalım...henüz net bir görüntü yok ama olasılık var...belki de yukarı kopartacaklar bilemiyorum...ama dikkatimi çektiği için paylaştım...

grafikteki yeşil ve mavi barlar sistem değil...her renk 1 günü temsil ediyor...yani tüm yeşil bar serisi 1 günlük...tüm mavi bar serisi 1 günlük...böyle sistem olsa zaten battık...

Borsalarda düşüş olacaksa eğer
    6 ay boyunca azar azar olmalı benim sistem öyle der.
    Mesela bu ay dow 29 altına düşmemeli.
    Çok sıkıcı günler aylar olabilir.
    Düşük volatilite de düşüş

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ne olacak bu CEHEPE nin hali..Tamam AKP ye vuruyoruz,(tarikatlardaki her türlü menfur olayı kınadık-kınayacağız da,oradaki tacizleri vs. ne yapacağız.

biri biter diğeri başlar..yok DİDİM,şimdi İLÇE BAŞKANLIKLARI vs..

Barış yarkadaş NE DİYOR BÖYLE..yoksa oda sarayın adamı mı

bu ülkenin en büyük eksikliği muhalefet..yoksa AKP duman olurdu...

işte ana muhalefet..

hele bir karatrol çıkmış tv de tacize uğrayana bu: YOLLU diyor...

olur böyle şeyler diyor...
    Didim konusu tam anlamıyla AKP borazanı gazeteci müsveddesi bir iki mafya tetikçisinin (mafya ile görüntülenen fotoğrafları internette var) sahil bölgesinde imara aykırı yapılan bir otelin (Nehirsan inşaata ait) yıkılmasını engellemek için yaptığı bir karalama kampanyası. Bir de kadın kiralayıp (kaç para verdiklerse artık), ahlaksız bir şekilde çamur kampanyası yapıyorlar. Merak etmeyin, bu ülkede zerre hukuk kaldı ise bu iftiracılar yargılanacak. Başkan Deniz olayı mahkemeye taşıdı.
    İmara aykırı otel konusu da yargıya taşındı ve Didim Belediyesi davayı kazandı. Zaten tüm çamur kampanyasını davayı kaybedince açtı mafya müsveddeleri.
    Bir konuyu yazarken, daha dikkatli inceleyin derim. İncelemek için önce Türki Cumhuriyetten bir hizmetçinin akp milletvekili (ya milletvekili ya da üst düzey yönetici tam hatırlamıyorum) evinde nasıl öldürüldüğünü araştırarak başlayabilirsiniz.
    Didim, %60-65 oranında muhalif insanlardan oluşan, gelişmeye açık olan bir kıyı ilçesi. Dolayısıyla, burayı yağmalayıp rant elde etmek isteyen Akp li yamyamların ağzını sulandırıyor. Bunca çamurun sebebi bu.
    Didim çok iyi bildiğim bir yer, diğer yerleri de bilen açıklasın. Varsa bir hukuksuzluk en başta ben karşı çıkarım. Bende biat kültürü yok.
    Şimdi ben tek tek AKP li belediyelerde olan yolsuzlukları yazsam buradan Mars'a 10 şeritli yol olur.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : JAS; 04-12-2020 saat: 13:05.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    arkadaş şu sasa'nın etinden sütünden yumurtasından kürkünden gübresinden ölüsünden her türlü atomundan faydalandılar.
    teşvik, geri alım, maskenin ipi derken nerden nereye geldi.

gerçi ayakkabı tabanı firmasının, şekercinin halka arz edilip 10 tavan görmesi veya çeyrek başına 200 milyon zarar açıklayan firmaların katlaması daha da fecaat. sasa'ya haksızlık da etmemek lazım.

patronlar köprüden önceki son çıkışı değerlendiriyor. o yüzden bu rallinin nerede sonlanacağını kestiremiyorum. sanki 2000 yılı benzerini yaşıyoruz. anayasa kitabı krizi benzeri bir durumu yaşayıp 2-3 yıl süründürebilirler.

herhalde moodys not olayından dolayı milleti askıda bıraktılar. gerçi olumlu olsa ne olacak, olumsuz olsa ne olacakta, icraatları için bahaneleri olur.. yönmü? askıda kaldık

İndikatörle bakarsak
    Dolar aylık bir tek 2002 de macd uyumsuzluğu vermiş.sonra 8 yıl bir nane olmadı dolardan.
    Ama şimdi öyle değil.düşse bile yine çıkabilir görüntüsünde.
    2000 de MB döviz rezervleri eksi değildi.

Sayfa 323/996 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •