ben grafiğe bayıldım![]()
Koalisyon Sözcüsü Dillon, YPG-DEAŞ arasındaki kirli anlaşmayı doğruladı
http://www.hurriyet.com.tr/koalisyon...uladi-40645173
Yurtdışındaki üniversitelerin bölümlerine bakıyordum.Bırakın bizim üniversitelerde bölüm olmasını Matematiksel Biyoloji diye adını bile yeni duyduğum meslekler var.Feminizm ders değil feminist diploması veren bölüm.Emlakçıları bile emlakçılık mezunu.100 yıl gerideyiz sanıyordum,şimdi kaçyüzyıl fark olduğu hakkında bilgim yok.Kendimi taş devrinde hissettim.
Doğal olarak bütün bu bilgilerin üretime dönüşmesi neticesinde bunları bize satacaklar.Domates karşılığı satın alamayacağımıza göre en fazla 10 yıl sonra şimdi ihtiyaç duyduğumuz dolar miktarı logaritmik olarak artacak.Bu eğitim sistemi bize çok pahalıya malolacak.Belki yeni bir dönemin başında olabiliriz,faiz yoluyla doları tutmak mümkün olmayabilir.O zamana dek karın tokluğuna çalışan köleler olmaz,halen dolar alabilecek durumda olursak şanslı sayılırız
Vatandaşın 10 ay önce dolar falan aldığı yok , arkadaşının da yok.
Küçük beynince laf sokuyor göya.
Kardeş , sen trader etmeyedevam et
Bu zatın dediklerini bir an için doğru kabul edelim bu durumda KERİZLİĞİNİ kendi ağızı ile söylemiş oluyor . Sonrada gelmiş Dolarda zamanlı pozisyon almış kişilere KERİZ diyor. Deh deyin gider... Dolara ,değişik zamanlarda acizane yaptığımız uyarılara rağmen , herhangi bir sebeple geçmemiş olanlar allahsen haset maset etmeyip hatalarını kabul etsinler. Bu saaten sonra da madem pozisyon falan değiştiremiyorlar seçtikleri yoldan ayrılmasınlar. Tl ci yada `HEP ! KAZANAN BORSACILAR` , Dolar yeni tepelere yelken açmışken, önceden pozisyon almışlara akıl vermeye kalkmayın cidden gülünç oluyor.
Yer İmleri