Sayfa 324/992 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Gecen gun ben de bir Amorok V6 3.0 4x4 TDI kamyonet alayim benim 1.6 dizel golfuun uzerine ekleyerek.
    Nasilsa artik cok seyahat ediyoruz, hem sifirlamis oluruz araci hem de bagaj sikintisi olmaz. Ucuz gordugumuz yerlerden de kislik nevaleyi filan aliriz demistim.
    Yillik 9000 TL mtv gorunce amanin ben o paraya 30 depo mazot alir senede 25K km yaparim deyip vazgectim.
    Alti ustu bi kamyonet..
    Neymis 4x4 imis.
    1. Kopruden gecemez.
    Hiz siniri daha dusuk.
    Her sene muayene ister.
    Bir suru boyle derdi de var.
    Syg,
    4X4'lükten değil de 3 lt. yüzünden MTV'den kaybetmiş

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Gecen gun ben de bir Amorok V6 3.0 4x4 TDI kamyonet alayim benim 1.6 dizel golfuun uzerine ekleyerek.
    Nasilsa artik cok seyahat ediyoruz, hem sifirlamis oluruz araci hem de bagaj sikintisi olmaz. Ucuz gordugumuz yerlerden de kislik nevaleyi filan aliriz demistim.
    Yillik 9000 TL mtv gorunce amanin ben o paraya 30 depo mazot alir senede 25K km yaparim deyip vazgectim.
    Alti ustu bi kamyonet..
    Neymis 4x4 imis.
    1. Kopruden gecemez.
    Hiz siniri daha dusuk.
    Her sene muayene ister.
    Bir suru boyle derdi de var.
    Syg,
    Bagaj geniş vergi düşük olsun istiyorsanız Skoda Kodiaq, 720 litre veya Peugeot 5008, 780 litre bagaj hacmine sahiptir. Tabi VW'den başka araca binmem derseniz size uymaz bunlar. Sn.Dudu o zaman Tiguan Allspace bakacaksınız 760 litre bagaj hacmi var.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    4X4'lükten değil de 3 lt. yüzünden MTV'den kaybetmiş
    3,lt de cok yakar.dizel de olsa 4x4 sonucta.

2 yıllık 23,95.
    5 yıllık 23,07.
    10 yıllık 19,95 .
    Hissenet ana sayfasinda
    1 yıllık 24,59
    2 yıllık 24,44
    5 yıllık 21,97
    10 yıllık 18,64
    Neden farklı ikisi bilen varmi?

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bence bakmak görmek zamanları geçti , her dakika sıkıntı büyüyor. 24.4.2019 bddk verilerine göre döviz mevduatının toplam mevduata oranı yine yeni rekor kırdı %54.15.

Bu oran %60 üstüne atarsa geri dönüşü olmayan yollara sapmış olabiliriz.

Bir an evvel 6 ay ve üzeri için stopaj sıfırlanmalı. 6 aya kadar da stopaj o dönemin enflasyon artışı düşüldükten sonraki reel kazanç üzerinden kesilmeli.

Basit ve net.
    Bu iktidar 16 yıldır ekonomiyi "deneme yanılma" yöntemi ile idare ediyor.

1-2 puan vermemek için direnip dövizin patlamasına neden olup sonrasında 6-8 puan en az iki kez faiz artırmak zorunda kalmadılar mı...

Trump a (rahip) ile güya şantaj yapıp halkbank gn. md. yrdsını değiş-tokuş yapma planları ağustosta doları patlattı.
    Denediler ters tepti.

Şimdi s-400 ve f-35 te aynısı tekrarlanır mı diye tüm piyasa diken üstünde...

TL deki 32 güne sıkışmışlıktan kurtulmak için (366 günlükteki) yüzde 10 stopajı vermeyi akıl edemeyenden ne beklersin.

Damat bu kez de kayseri şivesiyle "güya bunlar fazla faiz alacaktı, bak burası önemli alabildiler mi" demez mi?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6. Esnaf lokantası sahibi olsam,
    Kasaya ya oğlumu koyarım
    yada damadı....

sonuçta lokanta benim kimse bir şey diyemez...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bagaj geniş vergi düşük olsun istiyorsanız Skoda Kodiaq, 720 litre veya Peugeot 5008, 780 litre bagaj hacmine sahiptir. Tabi VW'den başka araca binmem derseniz size uymaz bunlar. Sn.Dudu o zaman Tiguan Allspace bakacaksınız 760 litre bagaj hacmi var.
    Skoda bana gitmez.
    Ben VW den asagi inmem sonra hakkimda dedikodu yaparlar isleri bozuk filan derler
    Tiguan olur ama.
    Ona bir bakayim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Şimdi Kontrol Ettim Bitmiş,Genelde Bitiyor O Tür Koltuklar Hemen

Ayrıca
    Araç kiralamalarda Günlük 10 TL'ye Araç Kiralama
    3 günlük kiralamalarda 30 Dolar indirim uygulanıyor. Referansli link ile üye olun yoksa vermiyor Para Birimini Usd Yapın Üstten

https://m.easyrentcars.com/share/372094807
    Bu sirket benim radarimda donanim forum da hayli bahsi geciyor

Ama zannediyorum turk sirketi. Ya ben turkiyeye varmadan iflas ederse diye son gunu bekliyorum

Sayfa 324/992 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •