Sn.İsdemir yatırımcıları ben genç bir mühendis kardeşiniz olarak 2 senedir isdemir topluyorum; açıkcası bu fiyatlar(25 TL) işime geliyor.Param oldukça fiyata bakmadan ekliyorum. 10 sene sonra Marmaris de havuzlu-bahçeli villamda isdemir emeklisi olarak keyfime bakacağım.Benim yatırım stratejim böyle .
Alakası yok. 1997 yılında işe girdiğimde 48 yaşında emekli olabiliyordum. O zaman Türkiye erkek yaşam ortalaması 65'ler civarıydı. 25 senedir çalışıyorum ve vergim kaynağında kesiliyor. SGK primim tavandan yatıyor ve SGK'dan neredeyse hiç yararlanmadım. Hep özel sağlık sigortası yaptırdım. Bizim elimizde olan hak elimizden alındı.
Sen; 20.000 TL maaş alırken maaşını 10.000 TL'ye indirse şirketin veya devlet ne düşünürsün?
Eylül çok ama çok aşırı kötü geçmediyse ben 100 (-/+3) ciro bekliyorum. Cirodan ziyade dipte gelecek kar daha önemli tabii. İlk 6 ayda toplam net kar marjı % 19 idi. 3.ç iyice bozuldu kabul. Ben 9 aylıktan 3.ç olumsuz etkisiyle beraber dipte % 17 civarında net kar beklentisi ile 17 milyar (-/+ 1) net kar bekliyorum ama bakalım gelince göreceğiz nasip olursa. Tabii önemli olan sonraki çeyrekler nasıl gelişecek bu bilanço öyle ya da böyle fiyatlandı sanırım
2.5 piyasa bekliyor sezgin hocam 4 gelmeli diyor arada ciddi fark var
Ereğli bu kadar kötü performans göstermese full borsada olamazdım, borçla hisse alamaz ve bu kadar lota da sahip olamazdım.
En kötü karar kararsızlıktan iyidir…
Bu da geçer gönül, bu da geçer 😄😍
Dost KARA GÜNDE belli olurmuş 😂
Yer İmleri