Kitapçı dostum aslında yanlış yerde değilsin
Analistler bu finansal piyasalarda daralıp genislemeleri cycle olarak nitelendiriyolar
İçinde bulunduğumuz olan cycle
Son cycle mış
Yani noolucagi belli olmazmış
Ama eger ki benim şahsi fikrimi soruyosan mucize bekleme derim.
Piyasa da, hayat gibi emme basma tulumba misali değerli arkadas. Okumadık kitap komadım, emme basma tulumbanın her emiş ve basıştaki sürtünmeden Kaynaklı enerji kaybını hesaplayamadım. Ki senin sorun daha zor . Nasıl bilek ki ? Bükülmez bir bilek .
Bildiğim piyasa genel anlamda düşer sonra kalkar sonra tekrar düşer tekrar kalkar ama azalarak artar hep. Sonra yıllar sonra bi 1929 patlar, adeta tsunami olur verdiği herşeyi geri alır. Ama şart bu. Abi düşünsene kimsenin ölmeden sürekli insanların arttığını. Doğal seleksiyon diye bişey emmoğlu. İnan inanma ben bişey demem ama doğum gibi ölüm de şart. Bu kişinin ölümü olduğu gibi tüzel kişinin de ölümü olabilir.
Herşeyin başı atom abi . Hayırlı kazançlar
Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.
Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.
bahsettiğiniz kişi Carlos ghosn
Şimdi fransa sarı yeleğe boyun egmedi
Küresel dünyada onu rehin aldı Hapis
O konuyu sorduysan onun cevabı basit canım
Bende bizim durumla mi iliskilendiriyon dedim
Biz seyirciyiz gelin le damada bakiyoz
Son düzenleme : Moruk; 07-07-2019 saat: 21:05.
kafası kırıklar style takılıp takiplendiğinizi bildireyim dedim, emme beceremedim affola
Tabe kafası kırıklık genetik olcek, öyle palanın kırdıkalrından olsaydı, zatte palaya kırdırtmazdık kafayı
hepinize cümlenize teşekkürler.
Abi aslında herkesin kafa biraz kırıktır
Miktar derece mühim tabi .
Gerçi normal insan mı olmak lazım hal hareket davranış ahlakiyla insan i kamil mi o da ayrı bi soru işareti
Su an moda normal olmak
Kafede oturmak çağa uygun giysiler elde cep tlf internette surf
Ama
Kimin içini bilebilirsin ki
Hep bi tiyatro
Teatral sanatlar
Yer İmleri