Sayfa 326/1001 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: Viop - XXIV

cml adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
    teşekkürler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
     Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    cml adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
    teşekkürler
    bilmukabele, tşk.

"manif adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz."

bu gün hazır seans kapalıyken sakin ortalık, biraz kurcalayalım grafikleri bakalım neler söylüyorlar,

3.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Dolar da 9-10 lara gidiyor bana göre.
    Ama bu şimdileri 7.20 görmesine engel değil.
    Olur veya olmaz.
    İhtimali var sadece.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Kısa vadeli dalgaları kimse bilemez. 7.44 ten 7.20 ye dusebilirmi düşebilir. Düşmeden yoluna devam edebilir mi pek ala devam edebilir.? Temel görünüm nedir? Ülkeden net döviz çıkışı oluyor. Net çıkıştan daha fazla ülkeye para gelmediği müddetçe dövizdeki her düşüş alim fırsatıdır yerli yatırımcı icin. Yabanci zaten arkasina bakmadan kaciyor. Borsa 1400 olur mu olabilir dolar 8.5 lira olduktan sonra 1400 olsa ne olur . Kendimiz calar kendimiz oynariz. Çok iyi trade eden zalım kumarbazlar bu puslu havada para kazanabilir. Ben şahsen %96 döviz ve altındayım hepside fiziki %4 Tl de viop icin ayırıyorum. Aslında %4 bile fazlada kumar tutkusu ıste. Hisse senedi almayida ekonomiden anlayan adamlar ekonominin başına gelmediği müddetçe düşünmüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
    xu30 usd/gunluk

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
    XU30 eur/gunluk

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
    XU100 gunluk

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Kısa vadeli dalgaları kimse bilemez. 7.44 ten 7.20 ye dusebilirmi düşebilir. Düşmeden yoluna devam edebilir mi pek ala devam edebilir.? Temel görünüm nedir? Ülkeden net döviz çıkışı oluyor. Net çıkıştan daha fazla ülkeye para gelmediği müddetçe dövizdeki her düşüş alim fırsatıdır yerli yatırımcı icin. Yabanci zaten arkasina bakmadan kaciyor. Borsa 1400 olur mu olabilir dolar 8.5 lira olduktan sonra 1400 olsa ne olur . Kendimiz calar kendimiz oynariz. Çok iyi trade eden zalım kumarbazlar bu puslu havada para kazanabilir. Ben şahsen %96 döviz ve altındayım hepside fiziki %4 Tl de viop icin ayırıyorum. Aslında %4 bile fazlada kumar tutkusu ıste. Hisse senedi almayida ekonomiden anlayan adamlar ekonominin başına gelmediği müddetçe düşünmüyorum.
    Sanırım çoğu arkadaşın mevduatının büyük bir kısmı dövizde.

Ben mutlaka vadeli yatırım hesabıma denk gelecek tutarı uzun vade dolarda veya euroda tutuyorum. Terste yakalansam bile mutlaka kâra geçiriyor. Böylece TLdeki değer kaybını hedge etmiş oluyorum.

Ağustos’da kâr yazan kısmı dövizde düşüş görünce spotta çevirip kenara attım.

Bilmiyorum benim gibi yapıyor musunuz? Şu piyasada alternatif bir yol aklıma gelmiyor.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

8. Doğu Akdeniz de olası bir çatışmada Yunanistan AB üyesi ABD nin Yunanistan da yeni bir kaç üssü varken. Rum kesimini Rusya ve Çin'den temizleme planları varken cin ve Rusya'nın kucağında buluruz kendimizi. Çok ağır olur ekonomik bedeli

Sayfa 326/1001 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •