Sayfa 326/1004 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: Viop LIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
    Haftalık XU100
    bir kenarda dursun
    https://img.imgyukle.com/2023/08/11/rWdQ4Y.png

Bear_Bull
    @BearBull26

2. Sohbet odalarında söylenen bu monentum ile pazartesi yüksek açar durum öğleden sonra netleşirmiş.

Dolar bazında zirve denenebilir deniyor.

Geçerse hacimli geçtik filan diyecekler muhtemelen.

Dikkatli olun büyük oyun olabilir, elinizde yoksa sonra alırsınız filan dendi.

Bir kişi Bankof'dan işlem yapanlar benim arkadaşlarım vs dedi.

Tekniğe göre oynayanlar ile temel ve ekonomi konjoktörüne göre oynayanlar çarpışacak bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Birde GAP boşluk rakamları yazılı olsaydı daha iyiydi, tembellikten olmalı ben pazartesi bununla ilgili bir çalışma daha yapar ve paylaşırım, düzeltmeye inandıkça bu çalışmayı yapmıştım daha önce artık ona da inancım kalmadı! Herif yukarıyı işaretledikçe deldi geçti, GAP lerde hayal oldu!
    bakalım olmuş mu ?

https://img.imgyukle.com/2023/08/11/rWdxE6.png

Bear_Bull
    @BearBull26

4. Bir kaç örnek:

1) kontrolmatik geri aldığı hisseler karşılığı şirket satın alması yapıyor mesela

2) Alarko, çok düşen tahtada dengeleyici olarak alıcı oluyor

3) APPLE, o kadar büyük geri alım yapmış olmalı ki son çeyrek karının önemli bir kısmı bu hareketten gelmiş ki okuduğum analist risk olarak belirtmiş, dikkatli olunmalı notu düşmüş

4) ŞİŞE, geri aldığı payları toplu olarak kurumsal alıcıya verdi.

Çoğaltılabilir bu örnekler ama genel olarak bu yönde hareket eden şirketleri yatırımcı dostu bulduğumu söylemek isterim.

Sağlıkla …

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geri alım endeksi açıklanmış. Ne işe yarayacak belli değil.

Hisseye ilgi olsa geri alım olmaz. Genelde geri alım yapan şirketlerin hisselerine oyuncular girmiyor, çünkü bazen sattırmak için düşürüyor o arada şirket geri alıyor herifin oyunu bozuluyor. Bunun dışında geri alınan paylar iptal olmuyor tekrar borsaya gelebiliyor.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1184705

ACSEL, AGESA, AHGAZ, AKSGY, ALBRK, ALGYO, ARCLK, ARDYZ, AYDEM, CUSAN, DGATE, DGNMO, DURDO, EGPRO, EKGYO, EREGL, ESEN, FONET, GENIL, GRSEL, HALKB, HLGYO, IHEVA, INDES, INFO, INVEO, IZFAS, KIMMR, KLSYN, KONTR, KOZAL, KRDMA, KRDMD, KRVGD, KUYAS, LIDER, LKMNH, LOGO, MARTI, MPARK, MRGYO, MTRKS, NATEN, NTHOL, ORCAY, ORGE, OSMEN, OZGYO,
    PAPIL, PEGYO, RNPOL, RUBNS, SAHOL, SAYAS, SEKFK, SISE, TCELL, TGSAS, THYAO, TURSG, VAKBN, VERUS, YYLGD

5. Prensip olarak elinde varsa ve uzun vadeciysen geri alım iyi bir şey, çok kısa vadeli oynuyorsan o hisselere çok ilgi yok demektir.

Özellikle TURSG ve EKGYO'da çok gereksiz zamanlarda geri alımlar gördüm. Daha düşükten alınmayıp artık yukarı ivme bitince yukarılardan alınıyordu. Bunların masum olduğu söylenemez.

6. Niyet mutlaka sorgulanmalı. Zaten güvensizlik oluştuğu an ilişki/bağ/ortaklık/vs. de en uygun şekilde vedalaşmak en iyisi olmalı.

Prensip olarak elinde varsa ve uzun vadeciysen geri alım iyi bir şey, çok kısa vadeli oynuyorsan o hisselere çok ilgi yok demektir.

Özellikle TURSG ve EKGYO'da çok gereksiz zamanlarda geri alımlar gördüm. Daha düşükten alınmayıp artık yukarı ivme bitince yukarılardan alınıyordu. Bunların masum olduğu söylenemez.

7. Hisse Vadeli APS değişimleri

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    Sohbet odalarında söylenen bu monentum ile pazartesi yüksek açar durum öğleden sonra netleşirmiş.

Dolar bazında zirve denenebilir deniyor.

Geçerse hacimli geçtik filan diyecekler muhtemelen.

Dikkatli olun büyük oyun olabilir, elinizde yoksa sonra alırsınız filan dendi.

Bir kişi Bankof'dan işlem yapanlar benim arkadaşlarım vs dedi.

Tekniğe göre oynayanlar ile temel ve ekonomi konjoktörüne göre oynayanlar çarpışacak bence.
    o arkadaşa sorsaydınız , saddam'ın altın çakmağı da onda mıymış
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 326/1004 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •