Sayfa 327/1001 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Her gün yeni bir deterjan..

Zombi şirketler..Eeee gelirleri yetmemeye başladı, ucuz para ile borçlanarak durumu idare etmenin de bir sonu var..hem dövizin artışından, hemde maliyet artışından fena darbeler gelmeye başladı..
    Dolar bazlı özel şirket tahvil faizi %10-15`e çıksa ne olacak ? BORCUM BORÇ AMA ÖDEMİYORUM dedikten sonra kim takar Yalova kaymakamını !:..

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Dolar bazlı özel şirket tahvil faizi %10-15`e çıksa ne olacak ? BORCUM BORÇ AMA ÖDEMİYORUM dedikten sonra kim takar Yalova kaymakamını !:..
    Önce bankalar, sonra hükümet takar..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Önce bankalar, sonra hükümet takar..
    Taksa tasarruf sahibi kimden HAK HUKUK soracak ? SAVCI ONLAR HAKİM ONLAR....

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Taksa tasarruf sahibi kimden HAK HUKUK soracak ? SAVCI ONLAR HAKİM ONLAR....
    Tasarruf sahibi ile işler çözülse, sorun yok..

Şimdi globalde moda batan şirketlere destek atılması, kurtarılması..Bknz. Japonya, Avrupa vb..

Şimdiye kadar olduğu gibi, bizde modaya uymazsak ayıp olur..

Zombi şirketler, zombi ekonomiler..

5. fazileri bu kadar yukarı çekip dolar endeksinin bu aşağı gittiği bir dönem de doların bu kadar çıkması ve hiç düşmemesi korku filmi gibi.umarım oyuncunun işidir.realite ise çok kötü günler var önümüzde diye düşünüyorum.ytd.

Alıntı Originally Posted by lowdown Yazıyı Oku
    fazileri bu kadar yukarı çekip dolar endeksinin bu aşağı gittiği bir dönem de doların bu kadar çıkması ve hiç düşmemesi korku filmi gibi.umarım oyuncunun işidir.realite ise çok kötü günler var önümüzde diye düşünüyorum.ytd.
    Hala önümüzde acaba KÖTÜ GÜNLERMİ VAR !... düşünme aşamasın`damısınız !... Fazla düşünüp çok geç kalmayın derim acizane...

Alıntı Originally Posted by lowdown Yazıyı Oku
    fazileri bu kadar yukarı çekip dolar endeksinin bu aşağı gittiği bir dönem de doların bu kadar çıkması ve hiç düşmemesi korku filmi gibi.umarım oyuncunun işidir.realite ise çok kötü günler var önümüzde diye düşünüyorum.ytd.
    EM borç balonu..daha ''s-ı-k-ı-l-a-ş-t-ı-r-m-a'' kelimesinin ''s'' si duyuldu..''l'' ye kadar gelebilirlerlerse iş biter..ama bence şüpheli..

Alıntı Originally Posted by ekserji Yazıyı Oku
    Sayın Powerpc,
    Yaptığınızı yanlış buluyorum. Niye derseniz aselsana gidip orada yatırım yapanlara yaptıkları yatırımın yanlış olduğunu söylemenin, buraya gelip dolara yatırım yanlış diyenlerden bir farkı kalmıyor. Buradaki başlığı takip edenler ne düşünüyor ise aselsan formundaki kişilerin de senin hakkında trol demesi gayet mantıklı olur. Lütfen oradakileri kışkırtıp ta bu forumu trollemelerine ortam oluşturmayın. Bu şekilde siz onları teşvik ediyorsunuz. Bu sadece bir öneridir.
    bu görüşe katıldığımı söylemeliyim
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 327/1001 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •