Herhangi marka bağımsız ithal aşı işine de bu yüzden cidden çok soğuk bakıyorum. Pasif aşılarda yerli ve milli aşıların tez zamanda çıkmasını umuyorum. mRNA aşılarına zaten yeni ve yeterince denenmemiş oldukları için hepten komple karşıyım.
Çünkü bunlar komisyon almak ve sürekli komisyon almak için bizi zorla Netflix abonesi yapar gibi zorla ömür boyu aşı abonesi yapıp sırtımızdan sürekli haybeci gibi devamlı aşı komisyonu parası almak isteyebilirler.
O aşı olmadı, bunu da yaptır, o aşı olmadı bunu da yaptır. Biz aşı yaptırdıkça ilaç satın aldıkça bunların komisyonları artacak. Aşıdan ilaçtan ölürsen zaten otopsi yapılamıyor. Ayrıca olumsuz bir durumda aşı firmasına dava açmak yasak.
Nasıl Netflix her ay enayi abonelerini sürekli abonelik parası ile öpüyorsa, bu bazı haybeci hapçı satılmış Prof bozuntuları da bizi aşı aboneliği yaptırıp inek gibi sürekli sağabilirler. Hem sağlımız gider, hem paramız gider, hem aklımız gider.
Bir de salak gördüler, aşı olsan bile garanti yok, 2-3 yıl daha maske takman lazım diyen, dallama Prof bozuntusu satılmış doktorlar var.
Ulan dallama o zaman niye aşı yapıyorsun aşının garantisi yoksa? Kobay kullanacaksan git deneyini farelerde yap itoğlu it. İnsandan kobay mı olur? Deneylerini bitir. %99.99 emin ol sonuçlarından yan etkilerinden ondan sonra gel bana de ki tamam aşı olacaksın ama sadece 1 kere. Sonra başka aşı olmayacaksın. Ha o zaman tamam. Yok mutasyona uğradı bir daha aşılamak lazım. Yok tekrar mutasyona uğradı bir daha aşılamak lazım. Yok ebenin nikahı.
Yer İmleri