Sayfa 327/996 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Herhangi marka bağımsız ithal aşı işine de bu yüzden cidden çok soğuk bakıyorum. Pasif aşılarda yerli ve milli aşıların tez zamanda çıkmasını umuyorum. mRNA aşılarına zaten yeni ve yeterince denenmemiş oldukları için hepten komple karşıyım.

Çünkü bunlar komisyon almak ve sürekli komisyon almak için bizi zorla Netflix abonesi yapar gibi zorla ömür boyu aşı abonesi yapıp sırtımızdan sürekli haybeci gibi devamlı aşı komisyonu parası almak isteyebilirler.

O aşı olmadı, bunu da yaptır, o aşı olmadı bunu da yaptır. Biz aşı yaptırdıkça ilaç satın aldıkça bunların komisyonları artacak. Aşıdan ilaçtan ölürsen zaten otopsi yapılamıyor. Ayrıca olumsuz bir durumda aşı firmasına dava açmak yasak.

Nasıl Netflix her ay enayi abonelerini sürekli abonelik parası ile öpüyorsa, bu bazı haybeci hapçı satılmış Prof bozuntuları da bizi aşı aboneliği yaptırıp inek gibi sürekli sağabilirler. Hem sağlımız gider, hem paramız gider, hem aklımız gider.

Bir de salak gördüler, aşı olsan bile garanti yok, 2-3 yıl daha maske takman lazım diyen, dallama Prof bozuntusu satılmış doktorlar var.

Ulan dallama o zaman niye aşı yapıyorsun aşının garantisi yoksa? Kobay kullanacaksan git deneyini farelerde yap itoğlu it. İnsandan kobay mı olur? Deneylerini bitir. %99.99 emin ol sonuçlarından yan etkilerinden ondan sonra gel bana de ki tamam aşı olacaksın ama sadece 1 kere. Sonra başka aşı olmayacaksın. Ha o zaman tamam. Yok mutasyona uğradı bir daha aşılamak lazım. Yok tekrar mutasyona uğradı bir daha aşılamak lazım. Yok ebenin nikahı.

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Oda neki pahalı pahalı hedıyeler , hayat kadını servis etmeler paranın dondugu her yerde her sey olur. Dünya insanları öldürmek ve yaşatmak üzere kurulmustur.
    Şahsen ben 10 sene boyunca hastane hastane dolastım elimde benzin bidonu taşır gibi idrarımı tasıdım kaç defa. bir hastaneye gidiyorum derdımı anlatıyorum bulamıyorlar sonra baska hastaneye gidiyorum derdimi anlatıyorum bulamıyorum...Saglık sektörü zor cok iyi dahiliyeci yetiştirmeleri lazım gözüne bakıtımı derdini anlamalı popona parmagı attımı şifa olmalı hemen.

2. Bu arada yukarı kıramazsa petrolde karar noktasındayız. Ya yukarı üste atıp devam, Ya çöküş.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla ben henüz 2. virüs önleyici ilacımı içiyorum, siz biraz erken başladınız galiba?

Şaka bir yana, şubat ayına iki ay var Saddam seçim yapsa yetişmez, heleki pandemi zamanı o seçim yapılamaz, katılımdan, seçmen kuruluna kadar rezil oluruz Dünyaya, nisan, mayıs, haziran bile çok zor.
    ne guzel işte okumus adam sandıga gelmez derler yaparlar secimi

4. Reha Başkan, rakı ile et yiyeceksen bu yapay etleri lütfen yeme. Lanetle gitsin yapay eti. Bunun ne tadı ne tuzu olur amk. 3D printer bize et basacaksa, bizde geviş getirelim o zaman amk.

Davos taki küreselci satanist ******lar elimizden yerli ve milli beyaz rakıyı, beyaz leblebiyi, beyaz peyniri, mezeleri ve gerçek kuzu eti, gerçek dana eti kebabı asla alamazlar. Neymiş efendim, inek ve koyun osuruğu atmosfere zarar veriyormuş. Çüş diyorum bunlara.

This 3D-printed steak could help us reduce meat consumption

https://twitter.com/wef/status/1343240229373812736?s=20

https://www.weforum.org/agenda/2020/...at-consumption

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla ben henüz 2. virüs önleyici ilacımı içiyorum, siz biraz erken başladınız galiba?

Şaka bir yana, şubat ayına iki ay var Saddam seçim yapsa yetişmez, heleki pandemi zamanı o seçim yapılamaz, katılımdan, seçmen kuruluna kadar rezil oluruz Dünyaya, nisan, mayıs, haziran bile çok zor.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Herhangi marka bağımsız ithal aşı işine de bu yüzden cidden çok soğuk bakıyorum. Pasif aşılarda yerli ve milli aşıların tez zamanda çıkmasını umuyorum. mRNA aşılarına zaten yeni ve yeterince denenmemiş oldukları için hepten komple karşıyım.

Çünkü bunlar komisyon almak ve sürekli komisyon almak için bizi zorla Netflix abonesi yapar gibi zorla ömür boyu aşı abonesi yapıp sırtımızdan sürekli haybeci gibi devamlı aşı komisyonu parası almak isteyebilirler.

O aşı olmadı, bunu da yaptır, o aşı olmadı bunu da yaptır. Biz aşı yaptırdıkça ilaç satın aldıkça bunların komisyonları artacak. Aşıdan ilaçtan ölürsen zaten otopsi yapılamıyor. Ayrıca olumsuz bir durumda aşı firmasına dava açmak yasak.

Nasıl Netflix her ay enayi abonelerini sürekli abonelik parası ile öpüyorsa, bu bazı haybeci hapçı satılmış Prof bozuntuları da bizi aşı aboneliği yaptırıp inek gibi sürekli sağabilirler. Hem sağlımız gider, hem paramız gider, hem aklımız gider.

Bir de salak gördüler, aşı olsan bile garanti yok, 2-3 yıl daha maske takman lazım diyen, dallama Prof bozuntusu satılmış doktorlar var.

Ulan dallama o zaman niye aşı yapıyorsun aşının garantisi yoksa? Kobay kullanacaksan git deneyini farelerde yap itoğlu it. İnsandan kobay mı olur? Deneylerini bitir. %99.99 emin ol sonuçlarından yan etkilerinden ondan sonra gel bana de ki tamam aşı olacaksın ama sadece 1 kere. Sonra başka aşı olmayacaksın. Ha o zaman tamam. Yok mutasyona uğradı bir daha aşılamak lazım. Yok tekrar mutasyona uğradı bir daha aşılamak lazım. Yok ebenin nikahı.
    Endişe etmeyin bence Aşı mantıgı olarak kötü art niyetli bir sey olsa suya karıştırılıpta aşılanabilirdik. Aşının bu kadar cabuk cıkması sadece pazar kaybı para kazanma telaşı.. GDO lu ürünlele yaptılar yapacaklarını zaten.
    Kanserojen olan ot diken ilacı butun fındık bahcelerınde kullanılıyor. Emin olun giresunluyum 20 sene onceki fındıkla sımdıkı fındık arasında alaka yok tabii kül hastalıgıda epey bir etkiledi bu sene pek yoktu fındıkta kendi yedigimiz fındıgı ilaçsız yetiştiriyoruz aile icinde dagılıyor.
    Aşı gelirse ben vurulacagım hıc onlem almamaktan ıyıdır

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Reha Başkan, rakı ile et yiyeceksen bu yapay etleri lütfen yeme. Lanetle gitsin yapay eti. Bunun ne tadı ne tuzu olur amk. 3D printer bize et basacaksa, bizde geviş getirelim o zaman amk.

Davos taki küreselci satanist ******lar elimizden yerli ve milli beyaz rakıyı, beyaz leblebiyi, beyaz peyniri, mezeleri ve gerçek kuzu eti, gerçek dana eti kebabı asla alamazlar. Neymiş efendim, inek ve koyun osuruğu atmosfere zarar veriyormuş. Çüş diyorum bunlara.

This 3D-printed steak could help us reduce meat consumption

https://twitter.com/wef/status/1343240229373812736?s=20

https://www.weforum.org/agenda/2020/...at-consumption
    yavas yavas uzay yolu gibi olacak duymeye basacan yemek ıckın hemen hazır . yemek isi bu kadar kolay olduktan sonra para kazanmanın bir anlamı olmaz. Uzay yolu dizisi bugun aklımıza gelen projelerın alıstırmaları idi. kuresel devlet paranın olmayısı uzaylılarla beraber olma...Bir ara uzay gemisi gordugumude anlatmıstım burda ışıldaklı mısıldaklı degildi . Siyah cöp torbası gibi bir seydi

7. ben en güvendiğim Akciğer doktoru Ahmet Rasim Küçükusta dır. Tüm dünyada bile Akciğer hastalıkları konusunda onun bilgi seviyesinde ve tecrübesine sahip adam çok azdır. Ahmet Rasim Küçükusta aşı için ben oldum tamam derse benim için inandırıcı olur. Yoksa asla aşı olmakta acele etmem. Onun yorumlarını beklerim. Paraya asla tamah etmeyen birisidir. İlaç firmaları ile yüzlerce kez papaz olmuştur.

https://twitter.com/drahmetrasim

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Endişe etmeyin bence Aşı mantıgı olarak kötü art niyetli bir sey olsa suya karıştırılıpta aşılanabilirdik. Aşının bu kadar cabuk cıkması sadece pazar kaybı para kazanma telaşı.. GDO lu ürünlele yaptılar yapacaklarını zaten.
    Kanserojen olan ot diken ilacı butun fındık bahcelerınde kullanılıyor. Emin olun giresunluyum 20 sene onceki fındıkla sımdıkı fındık arasında alaka yok tabii kül hastalıgıda epey bir etkiledi bu sene pek yoktu fındıkta kendi yedigimiz fındıgı ilaçsız yetiştiriyoruz aile icinde dagılıyor.
    Aşı gelirse ben vurulacagım hıc onlem almamaktan ıyıdır

1 ay sonra baskanımız cıkar asgari ucretlı gecınemıyor yuzde 50 zam daha benden jest der . kendimizi secimde buluruz.

Sayfa 327/996 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •