Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 329/1014 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın powerpc, siz benim dolarla ilişkimi biliyorsunuz, dolar başlığına ne yazabilirim ki ! Dolar kaka diyenler bizi afaroz ederler onlar gibi zeki ! insanlara benim lafım vız gelir tırıs gider. Emlak işinde en azından şimdilik daha aklı başında forumdaşlarla fikir alış verişinde bulunuyoruz.
    neyse bura beni bozar,ben kaçtım. görüşürüz.

2.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Asıl problem vergi dairesi ile çıkacak .

Bilindiği üzere, yıllık kiralar evin değerinin %5 inden az olamaz !

Yeni Takdir Komisyonu Kararlarına göre ; çevremde baktığım evlerin istenen kirası % 5 in yarısı .....

Maliye çağırıp ,'' evin değerinin %5 inden daha eksik fiyata kiralamışın !!!!'' der mi ?
    Demez..
    İşi kılıfına uydururlar..
    Maliye kimde..??

İnşaat kimde..

3.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    umutabi özledik be gel dolar,faiz başlıklarında yaz, boşver bu betoncuları bırak kendi lağımlarında boğulsunlar. Ben bu başlıkta üç sene önceye kadar çok laf anlatmaya çalıştım ama BETON kafa anlamayınca artık yazmıyorum. Beni o dönem dinleyenler rezil olmaktan kurtulmuştur. Emlak fiyatları dolar bazında bir daha asla 2012 seviyesini göremeyecek. OYUN BİTTİ
    Eskiden Tayland'a gidip bizim buralar bedava fiyatlar çok artacak siz fakirsiniz diye bok atıyorsunuz şeklinde yazan bir eleman vardı, sesi cıkmıyor.
    Beylikdüzü mü öyle sapa bi yerde ev alan ve ancak elimi öpene 850 bine satarım yazarak kendini gazlayan başka bir eleman vardı, o da yok artık.
    Son olarak Türkiye'de herşey dogal ve bedava, Istanbul New York-Londra-Paris gibi metropollerle aynı fiyata gelecek, Izmir-Istanbul arabyla 3 saat artık fiyatlar 5e katlayacak diyen kopekbalığı takıntılı abi de kayboldu.

Yani durum o kadar da kötü değil artık...

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    İstedikleri Türkiye ye adım adım... Sonrası Ortadoğuda yaşananlar...
    bunlar fasa fiso

bu internet ve teknoloji caginda hicbir ulke geriye gidemez

esas tehlike seriatta degil seriatmis Arap kulturuymus bunlar lokal gecici kulturler trendler.

Esas tehlike Amerikan kulturunde

Dunyada hicbir guc Amerikan kulturu karsisinda duramadi. Dunyanin neresine gidersen git Amerikan kulturu dominanttir herkes onu taklit eder herkes onun gibi olmak onun gibi giyinmek yemek ve yasamak ister

Araplar bile...

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by efet Yazıyı Oku
    Eskiden Tayland'a gidip bizim buralar bedava fiyatlar çok artacak siz fakirsiniz diye bok atıyorsunuz şeklinde yazan bir eleman vardı, sesi cıkmıyor.
    Beylikdüzü mü öyle sapa bi yerde ev alan ve ancak elimi öpene 850 bine satarım yazarak kendini gazlayan başka bir eleman vardı, o da yok artık.
    Son olarak Türkiye'de herşey dogal ve bedava, Istanbul New York-Londra-Paris gibi metropollerle aynı fiyata gelecek, Izmir-Istanbul arabyla 3 saat artık fiyatlar 5e katlayacak diyen kopekbalığı takıntılı abi de kayboldu.

1) Ne kayibi sabah aksam yaziyorum burada

2) Biz trend derken uzun vadeden bahsediyoruz 3-5 ay degil. Zaten dikkat et yerli yatirimci hisseden cikar TL satar dolar alir yabancilar tam tersini yapar. Uzman sorusu su: Yabancilarin gorup devamli para kazanip yerlilerin goremedigi nedir?

6. Ev fiyatlarında düşüş var .

Bir akraba ev satılığa koydu .

Ortalama olarak ederinde otoparklı asansörlü daire merkezi nezih sayılan bir ilçede .

Koyduğunun 50-60 k altı teklif geldi satmadı .

Sonra istediği fiyatta anlaştı adamla .

Kredi ile alacaktı bir bölümünü alan bankadan red yemiş satış olmadı .

Sonra ilk teklif edene tekrar soralım dedi senin teklifi kabul ediyorum diye .

Alıcı bir 50 -60 daha düşük teklif etti masraflarda sana ait dedi satana durum özetle bu şekilde

Piyasayı bilen çok uygun fiyata almak istiyor çünkü çok fazla satılık var piyasada parası olan risk görüyor fazla para vermek istemiyor .

Ben de komşuya 100 eksik teklif ettik kabul etmedi boş duruyor şu anda satılıkta yazmamış
    Belki de vazgeçti bilmiyorum .

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by efet Yazıyı Oku
    hahahaha

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Demez..
    İşi kılıfına uydururlar..
    Maliye kimde..??

İnşaat kimde..
    fetöcü chpli belediyeler betoncuları dolayısı ile hükümeti zora sokmak için yapmış olabilirler mi ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 329/1014 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •