Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 328/1014 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Asıl problem vergi dairesi ile çıkacak .

Bilindiği üzere, yıllık kiralar evin değerinin %5 inden az olamaz !

Yeni Takdir Komisyonu Kararlarına göre ; çevremde baktığım evlerin istenen kirası % 5 in yarısı .....

Maliye çağırıp ,'' evin değerinin %5 inden daha eksik fiyata kiralamışın !!!!'' der mi ?
    Demez tabiki, evin degerinin % 5'ini tarh eder, vatandas gider derdini Marko Pasa'ya anlatir.

2.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Demez tabiki, evin degerinin % 5'ini tarh eder, vatandas gider derdini Marko Pasa'ya anlatir.
    Marko Paşa kim ?

Mali müşavir mi ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Marko Paşa kim ?

Mali müşavir mi ?
    Osmanli doneminde yasamis Marko Pasa.

Hic fonksiyonu olmamasina ragmen, milletin derdini dinler, onlara tavsiyelerde bulunurmus.

Hicbir sonuc alamiyacagini bile bile gosterilen gayret icin denir.

Bizim mahkemeler gibi.

4.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Osmanli doneminde yasamis Marko Pasa.

Hic fonksiyonu olmamasina ragmen, milletin derdini dinler, onlara tavsiyelerde bulunurmus.

Hicbir sonuc alamiyacagini bile bile gosterilen gayret icin denir.

Bizim mahkemeler gibi.
    Biliyorum...

Şakaydı .
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    İstedikleri Türkiye ye adım adım... Sonrası Ortadoğuda yaşananlar...

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Gelelim son TOKİ işbirliği ile yapılan PARK MAVERA öpücüğüne, ortada sadece 3 yıl sonra teslim edileceği vadedilen proje var, yer İstanbulun eski varoşu , gidip gelmek ileride metro olacağı söylesede şimdilik gavur eziyeti, lüks konutlar inşaa edilecekmiş, içinde duvarlarda elektrikli süpürge bile olacakmış ( valla kazıklanan biri kazınlandığını hala kabul etmeyip forumda ballandıra ballandıra bunu bile yazmış ) falan filan, eee ! sertifikalarını halka 42.5 Tl den IRZ ettiler , utanmadan borsada işleme açtılar ( mantık ne diye sordum yine kazıklandığını kabul etmeyen, forumda yazan biri bana höykürüp borsada işlem görmese KAHRAMANMARAŞ taki yatırımcı bu FIRSAT`dan nasıl yararlanacakmış diye cevap verdi) .Sonuç 42.5 Tl den halka IRZ et aradan 4 ay geçsin borsada 36 Tl den almayanı dövüyor olsunlar. Ama girin ilgili siteye , hala beton sevdalısı olan aziz insanlarımız HAYAL projeyi övüp yere göğe sığdıramıyorlar. İşin garibide TOKİ güvencesi var diye bu projeyi çantada keklik sanıyorlar. Eee ! Sarphan finans Ataşehir projesinin arkasında da EMLAK KONUT güvencesi vardı ne oldu ? Sahi ne oldu ? Hala taksit ödeyip tapusunu alamayanlar ne alemde ?
    umutabi özledik be gel dolar,faiz başlıklarında yaz, boşver bu betoncuları bırak kendi lağımlarında boğulsunlar. Ben bu başlıkta üç sene önceye kadar çok laf anlatmaya çalıştım ama BETON kafa anlamayınca artık yazmıyorum. Beni o dönem dinleyenler rezil olmaktan kurtulmuştur. Emlak fiyatları dolar bazında bir daha asla 2012 seviyesini göremeyecek. OYUN BİTTİ

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    umutabi özledik be gel dolar,faiz başlıklarında yaz, boşver bu betoncuları bırak kendi lağımlarında boğulsunlar. Ben bu başlıkta üç sene önceye kadar çok laf anlatmaya çalıştım ama BETON kafa anlamayınca artık yazmıyorum. Beni o dönem dinleyenler rezil olmaktan kurtulmuştur. Emlak fiyatları dolar bazında bir daha asla 2012 seviyesini göremeyecek. OYUN BİTTİ
    Sayın powerpc, siz benim dolarla ilişkimi biliyorsunuz, dolar başlığına ne yazabilirim ki ! Dolar kaka diyenler bizi afaroz ederler onlar gibi zeki ! insanlara benim lafım vız gelir tırıs gider. Emlak işinde en azından şimdilik daha aklı başında forumdaşlarla fikir alış verişinde bulunuyoruz.

Sayfa 328/1014 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •