Sayfa 329/1009 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    İşin gerçeğini biliyoruz,ama aptallar inanmıyor,bunu defalarca belirttim,ilk yargılama diplomadan olacak diye,diploma 81 yılında alınıyor,okul 83 yılında açılıyor
    adam ben marmara mezunuyum demiyor ki, aksaray ticari ilimler mezunu olduğunu kabul ediyor
    sorun marmaranın 83'te açılması da değil, aksaray'daki okulda kaç yıllık yüksek eğitim gördüğü..

2. Asıl sorun şahidi , bu okulda onu gören tek sınıf arkadaşı , siyonist yazar, oda TV yazarı Rafael Sadi, bir de sıra arkadaşı imiş sayın Erdoğan'ın, yani sınıf arkadaşı bir yana sıra arkadaşı , acaba akıncılar grubuna birlikte mi gidiyorlardi dersten sonra , karanlıklar prensi Sadi ne demiş bakın, yalanlayani görmedim duymadım , her iki muhataptan birinin haberi yalanlaması lazım , yalansa , bakın:

"Rafael Sadi: Erdoğan’ın üniversiteden sıra arkadaşıyım, sessiz sakin çocuktu
    İsrail’de yaşayan gazeteci Rafael Sadi, Halk Tv’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile üniversiteden sıra arkadaşı olduklarını söyledi: O zaman çok sessiz sakin, efendi bir çocuktu. Fazla kimseye bulaşmazdı"

Halk TV nin bu haberi yapma amacı nedir , o da ayrı mesele .Kimin yönetim ve denetiminde bu röportaj alındı?

Sadece bilmek için soruyorum.

3. YSK dan RTE aday olamaz kararı çıkarsa. RTE yeni bir mağduriyet ile CB yi alamıyorum bari meclisi alayım diyebilir mi ki.

4. mümtaz türköne'yi fetö olayından yıllarca yatırdılar tabii sebebi vardı
    adam çıktığı programlarda, 80 öncesi olaylarda islami camiada kendisi de dahil
    herkesin içeri alındığını lakin her seferinde bir tek erdoğan'ın tutuklanmadığını
    bahçeli için de benzer senaryo olduğunu anlatırdı, olayın nerelere dayandığını açıklamaya çalışıyordu..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    adam ben marmara mezunuyum demiyor ki, aksaray ticari ilimler mezunu olduğunu kabul ediyor
    sorun marmaranın 83'te açılması da değil, aksaray'daki okulda kaç yıllık yüksek eğitim gördüğü..
    İnanın bu ülkeyi vatandaşın oy verdiklerimi yoksa izin verilenler mi yönetiyor bilemiyorum..Devlet kendi koyduğu kanunları hiçe sayıp izin verilenlere teslim ediliyormuş gibi anlıyorum...

Neyse s.... et gitsin...KK yı CB yapmak istemeyen üst akıl ülkenin 10 yılını çaldığı gibi a.q du

Neyse boşverin gitsin ; şimdi ucuz olan çok kaliteli hisseler olduğu gibi birde yeşil soğanımız var...Paraları ben buralara basmışım...

6. Bursa Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Seçiminde Ortalık Karıştı Başkan Değişti!
    28 yıl sonra değişim.

7. Kucak tapesi.

Yasaklanmadan izleyin.

https://www.youtube.com/watch?v=bsMu...nnel=BoldMedya

5.58 dk.

8. Finans tarihimize ile ilgili ilginç bir bilgi var. Ben de bugün öğrendim ve paylaşmak istedim. Hatalı bilgi varsa kusura bakmayın. Hata varsa düzeltme yapan olursa sevinirim.

Abdülhamid darbeyle tahttan indirildikten tam 5 gün sonra şahsı üzerindeki bütün ortadoğu petrol arsaları özel kanunla Londra da kurulan yeni bir bankaya (NATIONAL BANK OF TURKEY) devrediliyor.

Bu banka ile ilgili ilginc olan bilgi; banka Londra da İttihat ve Terakki liderleri tarafından kuruluyor, Abdülhamid in tahttan indirildikten 5 gün sonra hakları bu bankaya devrediliyor, bankanın finansörleri de bazı yabancı bankerler. Yani yurtdisinda kuruluyor. Banka yonetim kurulu Ittihat ve Terakki liderlerinden onemli kisiler var. Sonra zaman icinde, takip eden seneler içinde bu banka bütün petrol arsalarını ve haklarını, bildiğimiz büyük 7 kızkardeşler denilen meşhur İngiliz petrol şirketlerine devrediyor. Sonra bu banka içi boşaltıldıktan sonra aniden kapanıyor ve bugünkü TCMB kuruluyor.

İnkilap Tarihi kitaplarımızda bu yabancı bankadan ve bu geçişten nedense hiç bahsedilmiyor. Veya bahsediliyorsa ben okumamış olabilirim, hatalı bilgi varsa affınıza sığınıyorum.

Görünüşe göre Osmanlı ve modern Türkiye nin petrol kaynakları bu adı Türk olan fakat aslında yabancı olan banka aracılığı ile sessizce yabancılara aktarılmış gibi görünüyor.

Tarihçilerin detaylı araştırması gereken modern tarihimizin en önemli finansal konusu.

National Bank of Turkey
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/National_Bank_of_Turkey

THE NATIONAL BANK OF TURKEY
    ESTABLISHED IN 1909
    DISMISSED IN 1931
    50 CORNHILL, CITY OF LONDON

https://twitter.com/robottomedia/sta...624993282?s=20

Işıl Sağlam
    Pamukkale Üniversitesi

EMPERYALİST REKABET ORTAMINDA BİR İNGİLİZ BANKASI: THE NATIONAL BANK OF TURKEY

http://acikerisim.pau.edu.tr/xmlui/h...e-attribute=en
    Son düzenleme : kastirsef; 24-03-2023 saat: 06:04.

Sayfa 329/1009 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •