Originally Posted by isonilce Bence 10 gün içinde saha kalkar öngörüm gercekleşiyormu ne.......hadi Allahım.......
Originally Posted by çağrbey Tektu cephesinden de bir dizi açıklama bekliyorum. Otel açılışı, faaliyet konusunda bilgilendirme vb... gibi. Bu kokuları alan spek tektuda pozisyon bozmuyor. 3-5 kademede trade ile tahtayı kontrol altında tutuyor...
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Originally Posted by çağrbey Bu kokuları alan spek tektuda pozisyon bozmuyor. 3-5 kademede trade ile tahtayı kontrol altında tutuyor... bizim sinirleri bozuyor....amor bile bugun haylı sitemliydi.....
Originally Posted by Gentleman Alyag'in tavanindan satanlar, Tektu dan maliyetlenicekler ))) Bir tavan kesmez dostum. Ne acelesi var. ))))
Originally Posted by isonilce bizim sinirleri bozuyor....amor bile bugun haylı sitemliydi..... Borsacı sabırlı, sakin ve de sinirlerine hakim olmalıdır dostum. Aksi halde perişan olur. Kafayı sıyırır mazallah
Originally Posted by Gentleman Dostum genemi Tektu ?? Tabikiiii..yarin ola hayrola belkide firsat vermez kismet..😉 LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by koz73 Tabikiiii..yarin ola hayrola belkide firsat vermez kismet.. LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Gaplı açılsında 2 liradan düştüğünde kapatmaya gelecektir yine alırız
Hahahaaa allah kalbine göre versin dostum.. LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum Rules
Yer İmleri